Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Bütçe artarsa 4080.
Artmazsa.

Bütçeye yakın en iyi alternatif Aorus 4080. çok sağlam kasa. Harika soğutma. Paneli çok iyi ama çözünürlük düşük (FHD )ne yazık ki.

Hiç bütçe çıkmaz ve işlemci'den kısıp ekran kartı ve kalite isterseniz Aorus.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu fiyatlara her koşulda 4080'li bir ürün alın.

Bütçe artarsa 4080.
Artmazsa.

Bütçeye yakın en iyi alternatif Aorus 4080. çok sağlam kasa. Harika soğutma. Paneli çok iyi ama çözünürlük düşük (FHD )ne yazık ki.

Hiç bütçe çıkmaz ve işlemci'den kısıp ekran kartı ve kalite isterseniz Aorus.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu fiyatlara her koşulda 4080'li bir ürün alın.
Bunlar bütçemi çok aşıyor ben zaten 32gm ram ve 1tb ssd istiyorum ki fazla para harcamak gerekmesin almışken ömürlük olsun

sadece oyun içim değil aynı zamanda yazılım, edit, photoshop da yapacağım
ve bu beğendiğim modelin ekranının 3ms olması hoşuma gitti

Oyun oynamak istiyorsanız uzun dönemde 4080 almanız lazım. 4060-70 uzun vadede en iyi tercih değil. Elbette karar sizin. Bekleyip bütçe denklemek en iyi seçim gibi. Globalde fiyatlar ülkemizdeki gibi oynak ve fahiş değil.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz? ABD fiyatı 1750$ kadar 4080 kartlı i9 ürün bulunabilir.

Oyun oynamak istiyorsanız uzun dönemde 4080 almanız lazım. 4060-70 uzun vadede en iyi tercih değil. Elbette karar sizin. Bekleyip bütçe denklemek en iyi seçim gibi. Globalde fiyatlar ülkemizdeki gibi oynak ve fahiş değil.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz? ABD fiyatı 1750$ kadar 4080 kartlı i9 ürün bulunabilir.
bütçem max 1600$ ve sınırlı seçeneklerim var her siteden almak istemediğim için
sizce bu benim attığım sistem kötü mü alınmaz mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı