Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Başka site yoksa bahsettiğiniz Acer almaktan başka çok fazla şansınız yok. 4070 modeli yok ve diğer modeller bu sitede çok pahalı.

En yüksek işlemcilersden birisi var o cihazda. Isınması normal yani. Oyun testlerinde çoğu zaman 85-93 arasında gördüm ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benzer ürünün incelemesi ve sıcaklık değerleri
Tek fark ekran kartı gibi görünüyor.

Bulabiliğim en ucuz istediğiniz ürün. 2900 leva bütçe içinde.

3200 leva 4070 kart(kesinlikle bunu tavsiye ederim(işlemci aynı 13900HX sadece 16 RAM var. 32 GB RAM'i olan aynı ürün 3600 leva. Linki bıraktım ama almaya değmez ürün. 16 GB fark için 400 leva fark var.

İşlemciden kısıp kalite ve soğutma isterseniz Aorus var. Aorus fiyatları çok yüksek ne yazık ki. En ucuz bu modeli var. 2024 ürünü 3100 leva.

İşlemcisi düşük ama yine çok kaliteli ürün. Tek alternatif bunlar 4070 için. Seçim sizin.

Bu siteden Лаптоп Acer Predator Helios Neo 16 Gaming PHN16-71-914W - NH.QLVEX.00N ⋙ на цена от 3199.00 bu modeli mi önerirsiniz güvenilir diye info geldi

Kesinlikle bu ürün. Ya da Aorus Pulse de alabilirsiniz. Hepsi kaliteli. Şahsi görüşüm olmakla birlikte en iyi model Aorus daha sonra Pulse ve prdeator.

Kesinlikle bu ürün. Ya da Aorus Pulse de alabilirsiniz. Hepsi kaliteli. Şahsi görüşüm olmakla birlikte en iyi model Aorus daha sonra Pulse ve prdeator.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Лаптоп GIGABYTE AORUS 16X 9SG-43EEC54SH 2024 - 9SG-43EEC54SH ⋙ на цена от 3162.00
bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz

Kalmamış maalesef
4070li bu fiyatlardan önerebileceğiniz hangisi

Son düzenleme:
Kalmamış maalesef.

Ürün var. Sizin de gösterdiğiniz şekilde.14. nesil aynı model olanı çok hoş.13. nesil yine çok iyi. Genel olarak tek şikayet fan sesi. Ben şahsen o kadar olduğunu düşünmüyorum. 24 model Aorus görmedim ya da kullanmadım. 23 modeller zaten harikaydı. Üstüne paneli geliştirmişler. 400-450 nit parlaklık ile rakipsiz sayılır bu fiyata.

Лаптоп MSI Pulse 15 B13VG - ремаркетиран - 9S7-158561-476_1TBSSDNVME_R ⋙ на цена от 2899.00 ve yine bu Pulse gerçekten çok iyi :) iki üründe sizi üzmez. Benim tercihim Aorus olurdu yine de. Soğutma ve kasa kalitesi Aorus daha iyi. Panel iki üründe kaliteli. Aorus parlaklık seviyesi daha yüksek ve daha kakliteli panel var. Pulse ise yine çok iyi panel ve 240 Hz. Önemliyse size 240 Hz Pulse alın. Aorus 165 Hz.
İşlemciler aynı sayılır. Aorus hx olduğu için daha performanslı. Oyunda aşırı fark etmez ama. Ekran kartı iki üründe 4070 140W. 100W üstü nadiren performans verir. Çok önemli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
benzer modelin aynı kasa farklı işlemci incelemesi.
Aorus albenisi daha doğrusu karizması daha yüksek. Alüminyum alaşım plastik kasa ve tamamen alüminyum kapak. Numerik tuşlar yok. Aklınızda olsun. Eğer önemliyse. Arkada ki Aorus mini projektörü ve RGB ışıklandırma havalı. Zor seçim gerçekten. Bütçe çıkarsa sanırım Aorus daha iyi seçim olur. Pulse kesinlikle kötü değil. Onu da tercih edebilirsiniz. Aklınıza soru gelirse yazın lütfen.

Ürün var. Sizin de gösterdiğiniz şekilde.14. nesil aynı model olanı çok hoş.13. nesil yine çok iyi. Genel olarak tek şikayet fan sesi. Ben şahsen o kadar olduğunu düşünmüyorum. 24 model Aorus görmedim ya da kullanmadım. 23 modeller zaten harikaydı. Üstüne paneli geliştirmişler. 400-450 nit parlaklık ile rakipsiz sayılır bu fiyata.

Лаптоп MSI Pulse 15 B13VG - ремаркетиран - 9S7-158561-476_1TBSSDNVME_R ⋙ на цена от 2899.00 ve yine bu Pulse gerçekten çok iyi :) iki üründe sizi üzmez. Benim tercihim Aorus olurdu yine de. Soğutma ve kasa kalitesi Aorus daha iyi. Panel iki üründe kaliteli. Aorus parlaklık seviyesi daha yüksek ve daha kakliteli panel var. Pulse ise yine çok iyi panel ve 240 Hz. Önemliyse size 240 Hz Pulse alın. Aorus 165 Hz.
İşlemciler aynı sayılır. Aorus hx olduğu için daha performanslı. Oyunda aşırı fark etmez ama. Ekran kartı iki üründe 4070 140W. 100W üstü nadiren performans verir. Çok önemli değil.

benzer modelin aynı kasa farklı işlemci incelemesi.
Aorus albenisi daha doğrusu karizması daha yüksek. Alüminyum alaşım plastik kasa ve tamamen alüminyum kapak. Numerik tuşlar yok. Aklınızda olsun. Eğer önemliyse. Arkada ki Aorus mini projektörü ve RGB ışıklandırma havalı. Zor seçim gerçekten. Bütçe çıkarsa sanırım Aorus daha iyi seçim olur. Pulse kesinlikle kötü değil. Onu da tercih edebilirsiniz. Aklınıza soru gelirse yazın lütfen.

• Intel Core i7-13650HX (1.9/4.9GHz, 24M) Bu işlemcinin temel hızı 2,60 GHz galiba bu iyi mi çünkü bilgisayarımda ryzen 5 2600 var onun temel hızı 3,60 GHz fark nedir bilgisayarda olması mı sorun olur mu?

• Intel Core i7-13650hx (1.9/4.9GHz, 24m) bu işlemcinin temel hızı 2,60 GHz galiba bu iyi mi çünkü bilgisayarımda Ryzen 5 2600 var onun temel hızı 3,60 GHz fark nedir bilgisayarda olması mı sorun olur mu?

Temel hızı diye belirtilen boşta asgari frekans hızı o. 2600 MHz minimum. Anlıkbatarya durumu, seçilen pil performansı(yüksek, enerji tasarrufu vs) prize taklı ya da batarya kullanımında o dalgalı olarak değişir. Yük altında en az 2600 çalışacağını belirtir. Bir Chrome sekmesi 3000MHz çıkabilir. Oyun zamanı 3500-4600 olabilir. Kısacası ortada sorun yok. Her şey olması gerektiği gibi. Orada yazan 1,9 enerji çekirdek performansı(pil gücü kısıtlı işlemci durumu vs). 4, 9 Turbo ve maksimum performans çekirdek frekansı.

Temel hızı diye belirtilen boşta asgari frekans hızı o. 2600 MHz minimum. Anlıkbatarya durumu, seçilen pil performansı(yüksek, enerji tasarrufu vs) prize taklı ya da batarya kullanımında o dalgalı olarak değişir. Yük altında en az 2600 çalışacağını belirtir. Bir Chrome sekmesi 3000MHz çıkabilir. Oyun zamanı 3500-4600 olabilir. Kısacası ortada sorun yok. Her şey olması gerektiği gibi. Orada yazan 1,9 enerji çekirdek performansı(pil gücü kısıtlı işlemci durumu vs). 4, 9 Turbo ve maksimum performans çekirdek frekansı.
Düşünmek başımı ağrıtıyor artık alıp kurtulmak istiyorum
Yarın laptop satan bir yere gideceğim bu fiyatlarda bir rakip bulabilirsem yine yazarım çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Düşünmek başımı ağrıtıyor artık alıp kurtulmak istiyorum.

Baş ağrıyacak durum yok. Rahat olun. Seçin size yakın olan modeli hepsi bu. İki üründe gerçekten çok kaliteli. Ülkemizde herkes Aorus bilmez ya da kötü olduğunu düşünür. Buna karşın gerçekten kaliteli ürün. Hala kendim kullanıyorum Aero serisini. Kalbiniz bilindik marka MSI isterse bilemem. O da sizi asla üzmez. Çünkü Pulse serisinin en kaliteli ürünü o modeli. Çoğu ülkede Pulse kötü paneli ve kötü işlemci ile birlikte satılıyor. Size önerdiğim çok sağlam ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı