Çok uygun gözüktü gözüme. Bu laptop alınır mı? Yoksa daha iyileri var mıdır? Kasası üzer mi soğutması iyi diye biliyorum. Garantisi nasıldır? Bütçem maksimum bu civarlarda önerileriniz varsa açığım ama mümkünse HP önermeyin.
HP istemiyorsanız alabilirsiniz.
HP ısınma sorunları ve throttle üstüne panelleri de devreye girince pek yanaşasım gelmiyor. Büyük ihtimalle o fiyatlardaki özelilkleri kasa tam olarak veremeyecektir diye düşünüyorum.
Bence karar vermeden önce yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Cihaztv'de ki incelemeyi izleyin. GPU ve CPU bayağı ısınıyor Helios Neo'da. FPS olarak daha başarılı ama CS2 de 100 dereceye gelmişti 13700HX.
Hocam sanki çok watt çekiyor 100 derece ama 100 wattlardaydı o sıcaklıklar ama evet sanki biraz dengesiz watt çekiyor.
Evet uğraşmayı seven biri limit deneye deneye tutturur optimal sıcaklığı ve Victus'tan daha iyi FPS'leri yakalar ama uğraşmam ben diyenin başını çok ağrıtır bence Helios Neo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.