Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Alınır ama bazılarında sıvı metal hatalı sürülebiliyor.
nasıl anlıyoruz tam olarak?
Model olarak alınır. Bütçeniz nedir?
maksimum 48 bin. Acer Nitro 16 almayı düşünüyordum fakat şuan yok sanırım bulamadım.

ayrıca yine şöyle bir şey gördüm, epey ucuz gibi geldi.

Nasıl anlıyoruz tam olarak?

Maksimum 48 bin. Acer Nitro 16 almayı düşünüyordum fakat şu an yok sanırım bulamadım.

Ayrıca yine şöyle bir şey gördüm, epey ucuz gibi geldi.

Evet fiyatı fena değil. Bütçe varken bu 4070 modellerede bakabilirsiniz.

Bütçe aşılıyor ama paneli daha iyi.

Evet fiyatı fena değil. Bütçe varken bu 4070 modellerede bakabilirsiniz.

Bütçe aşılıyor ama paneli daha iyi.
Victus'u panelinden dolayı almayı düşünmüyorum, ayrıca limiti varmış sanırım. Paneli daha iyi dediğiniz modele de bütçem çıkmıyor. Helios neo 32 gb ramli hali 48 bin şuanda. Ama lenovo loq ile benzer özelliklere sahip olup arada bu kadar fiyat farkı olması da içime sinmedi. Acer nitro 16 beklemeye değer mi acaba? Kafam çok karışık ve bilgisayarı da kısa zamanda almam gerekiyor.

Victus'u panelinden dolayı almayı düşünmüyorum, ayrıca limiti varmış sanırım. Paneli daha iyi dediğiniz modele de bütçem çıkmıyor. Helios neo 32 gb ramli hali 48 bin şuanda. Ama lenovo loq ile benzer özelliklere sahip olup arada bu kadar fiyat farkı olması da içime sinmedi. Acer nitro 16 beklemeye değer mi acaba? Kafam çok karışık ve bilgisayarı da kısa zamanda almam gerekiyor.
Limiti olması çok normal çünkü o işlemci çok güçlü bir işlemci olduğundan fazla ısınıyor bu yüzden kısıtlaması var.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFHHQM8X/ref=asc_df_B0DFHHQM8X1725069360000/?psc=1 47 ye bu var kalite istiyorsanız bunu alın.

Anladım, yine de daha iyi panel tercihim olur sanırım. Attığınız model Helios Neo'dan iyi mi acaba?

İşlemci olarak Acer daha iyi ama genel olarak Gigabyte daha güzel. İkisi de tercih edilir. Ama benim önerim 4070 Victus almanız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı