Earendil07
Hectopat
nasıl anlıyoruz tam olarak?Alınır ama bazılarında sıvı metal hatalı sürülebiliyor.
maksimum 48 bin. Acer Nitro 16 almayı düşünüyordum fakat şuan yok sanırım bulamadım.Model olarak alınır. Bütçeniz nedir?
Nasıl anlıyoruz tam olarak?
Maksimum 48 bin. Acer Nitro 16 almayı düşünüyordum fakat şu an yok sanırım bulamadım.
Ayrıca yine şöyle bir şey gördüm, epey ucuz gibi geldi.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Victus'u panelinden dolayı almayı düşünmüyorum, ayrıca limiti varmış sanırım. Paneli daha iyi dediğiniz modele de bütçem çıkmıyor. Helios neo 32 gb ramli hali 48 bin şuanda. Ama lenovo loq ile benzer özelliklere sahip olup arada bu kadar fiyat farkı olması da içime sinmedi. Acer nitro 16 beklemeye değer mi acaba? Kafam çok karışık ve bilgisayarı da kısa zamanda almam gerekiyor.Evet fiyatı fena değil. Bütçe varken bu 4070 modellerede bakabilirsiniz.
Bütçe aşılıyor ama paneli daha iyi.
![]()
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 48.799,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Limiti olması çok normal çünkü o işlemci çok güçlü bir işlemci olduğundan fazla ısınıyor bu yüzden kısıtlaması var.Victus'u panelinden dolayı almayı düşünmüyorum, ayrıca limiti varmış sanırım. Paneli daha iyi dediğiniz modele de bütçem çıkmıyor. Helios neo 32 gb ramli hali 48 bin şuanda. Ama lenovo loq ile benzer özelliklere sahip olup arada bu kadar fiyat farkı olması da içime sinmedi. Acer nitro 16 beklemeye değer mi acaba? Kafam çok karışık ve bilgisayarı da kısa zamanda almam gerekiyor.
anladım, yine de daha iyi panel tercihim olur sanırım. attığınız model helios neo dan iyi mi acaba?Limiti olması çok normal çünkü o işlemci çok güçlü bir işlemci olduğundan fazla ısınıyor bu yüzden kısıtlaması var.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFHHQM8X/ref=asc_df_B0DFHHQM8X1725069360000/?psc=1 47 ye bu var kalite istiyorsanız bunu alın.
Anladım, yine de daha iyi panel tercihim olur sanırım. Attığınız model Helios Neo'dan iyi mi acaba?
Çok aradayım.. Farkedilebilir bir kalite farkı var mı panel olarak? Açıkçası pek anlamam ama performans her ne kadar daha önemli olsa da görüntünün de iyi olmasını isterim.İşlemci olarak Acer daha iyi ama genel olarak Gigabyte daha güzel. İkisi de tercih edilir. Ama benim önerim 4070 Victus almanız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.