Acer Predator Helios Neo alınır mı?

Radiuss0

Femtopat
Daha fazla  
Amerika'dan bir arkadaşım aşağıdaki bilgisayarı 58bin liraya getirecek benim de bilgisayar almam lazım bu fiyata nasıldır? Bu model kullanan var mı deneyimleri nasıldır? Bazı yerlerde ısınma sorunları var gibi gördüm ve Intel'in 13-14. nesil işlemcilerini tercih etmeyin diyorlar bazı forumlarda. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama 58K TL'ye gayet iyi cihaz. Isınma sorunu işlemcinin gücünden kaynaklı yoksa soğutması iyi cihaz. Intel 13.-14. nesil işlemci sorunları laptoplarda yok.
Redditte yabancı sayfalara baktığımda laptop kullanıcıları da sürekli işlemci yüzünden sıkıntı yaşadığını söylüyolardı bu sene içerisinde daha iyileşmiş durum ama düzeltmeler getirilmiş sanırım

hocam merhaba ben aynı PCnin bir düşük modelini kullanıyorum. Yanlış görmediysem bu senin attığınla aradaki tek fark benimkinin i7 - 14700HX olması. Ben de geçtiğimiz eylül ayında aldım ve çok memnunum. 65kya almıştım, seninki yurtdışından geldiği için bu kadar uygun sanırım. Ben gayet memnunum tavsiye ederim kaldı ki seninki i9 - 14900 zaten benimkinden de daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı