İşlemciyi 75W gibi bir şeye limitlerseniz sorun oluşacağını düşünmüyorum ama en kötü ihtimal garantiye verirsiniz. Bence kaçmaz.Ben de bu laptopu almayı düşünüyordum Intel'in olaylarından sonra biraz kararsız kaldım. Ne dersiniz alınır mı yoksa Amd'li bir şey almak daha mı mantıklı.
Ben de bu laptopu almayı düşünüyordum Intel'in olaylarından sonra biraz kararsız kaldım. Ne dersiniz alınır mı? Yoksa AMD'li bir şey almak daha mı mantıklı.
Hocam o mevzu Mobile işlemcilerde masaüstüne göre daha az rastlanıyor ek olarak siz alıp siparişiniz gelene kadar Intel gelecek olan microkod güncellemesini gönderir.
Stoklar tükendi diye geçiyor ama başka linkte 51.299 TL.50-55k'da önerdiğim bir model 2k indirime girmiş. Bence bu fiyata kaçmaz.![]()
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 - Fiyatı, Yorumları
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de bu laptopu almayı düşünüyordum Intel'in olaylarından sonra biraz kararsız kaldım. Ne dersiniz alınır mı? Yoksa AMD'li bir şey almak daha mı mantıklı.
bu da tükenmişStoklar tükendi diye geçiyor ama başka linkte 51.299 TL.
![]()
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 - Fiyatı, Yorumları
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Maalesef hocam.bu da tükenmiş
Laptoplarda AMD'nin adını duyurmamış olduğuna gülüyor. Hocam şuan üst düzey laptoplar hariç çoğu laptopun işlemcisi AMD.@bados123 açıklasana neye güldüğünü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.