kafkaf45
Hectopat
Daha fazla
Acer PH317-54-79XP Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX2060 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q9VEY.002Bana gönderilen cihazda win10 olmayacak mı? ben nasıl yükleyeceğim? Mümkünse link atabilir misiniz?
Acer PH317-54-79XP Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD Fiyatı
H
Hocam şöyle anlatayım, Muxless cihazlarda GPU1 harici ekran kartıdır yani bu cihazda RTX 2060, GPU2 ise Intel UHD Graphics olur. Görüntünün bir kısmını GPU1'den alıyor cihaz kalan kısmını da GPU2'den alıp aktarıyor. Yani asla o RTX 2060'ın gücünden yararlanamıyorsunuz. Acer'de bu işler daha da sıkıntılı deneyimlediğim kadarıyla. bakın bizzat ben çektim, kanalıma girip TV'ye bağlı halini de izleyebilirsiniz. Fakat son kasa Monster cihazlar Mux olayı için izin veriyor böylelikle tam performans alabiliyorsunuz.
Hocam son kasa dediğiniz hangileri acaba?
Hocam yüksek lisans bitirdim ve doktoraya başlamayı düşünüyorum. Cihaz büyük ölçüde evde duracak ama işin sıkıntılı kısmı okula götürmem gereken durumlarda olabileceği için halen ne yapacağıma karar veremedim. Cihazla üç boyutlu mühendislik çizimleri yapılacak, ölçüm testleri vs yapılacak genelde. Boş vakitlerimde de oyun oynayacağımCihazı ne için ve nerede kullanacaksınız? Çok hareket ediyorsanız veya iş için farklı yerlere gidiyorsanız daha hafif ve ince bir laptop alabilirsiniz. Sabit bir ofiste çalışıyorsanız kasa daha mantıklı olacaktır. Hatta bütçenizle bir kasa toplayıp bir tane de uygun fiyatlı laptop alabilirsiniz.
Son düzenleme: