Acer Predator i7 10750H, 17.3"-RTX 2060 alınır mı?

Hayır maalesef, bu da Muxless. Şuan piyasa da çok nadir Mux Switch değişimine izin veren cihazlar. Fakat deneyimlerime göre bu fark genelde LOL ve CSGO gibi oyunlarda oluyor. GTA tarzı oyunlarda FPS kaybı minimum.

Şaka olmalı, 1 ay önce 12K idi bu.
Mux Switch olayının olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam.

Aygıt yöneticisinden sürücü güncellemesi yaptınız mı ? Bende ilk aldığımda çalışmadı sonra güncelleme yaptım aygıt yöneticisinden oldu
fotoğraf atabilirmisin? bende çünkü aygıt yöneticisinde de yoktu
fotoğraf atabilirmisin? bende çünkü aygıt yöneticisinde de yoktu
varsa da hem benim hem asus teknik destek bilgisizliği

Fotoğraf atabilir misin? Bende çünkü aygıt yöneticisinde de yoktu.

Varsa da hem benim hem ASUS teknik destek bilgisizliği.

Şu an PC yanımda değil. Ancak açtığım zaman size ekran görüntüsü atacağım. Bende ilk açtığımda Windows 10 kurduğumda hemen onu denemiştim olmamıştı.
Fotoğraf atabilir misin? Bende çünkü aygıt yöneticisinde de yoktu.

Varsa da hem benim hem ASUS teknik destek bilgisizliği.

Evet hocam şu an bilgisayarın başındayım şu şekilde bir aygıt olmalı: "ASUS number pad"
Bu aygıt sayesinde number pad çalışıyor. Ekran görüntüsü altta.

number pad 2020-11-16 162303.png

Son düzenleme:
Şu an PC yanımda değil. Ancak açtığım zaman size ekran görüntüsü atacağım. Bende ilk açtığımda Windows 10 kurduğumda hemen onu denemiştim olmamıştı.

Evet hocam şu an bilgisayarın başındayım şu şekilde bir aygıt olmalı: "ASUS number pad"
Bu aygıt sayesinde number pad çalışıyor. Ekran görüntüsü altta.

Eki Görüntüle 739734
Hocam benim laptop bugün servisten geldi. Asus g512lv-hn165 model cihazda servis yok senin cihazında bu özellik dedi ve benim aygıt yöneticisinde Asus numberpad diye bir sekme yok. Bir diğer merak ettiğim hususta senin cihazında Mux switch var mı? YouTube’da amd ryzen 7 4800h ve i7 10750h rtx2060 karşılaştırma videosu izlediğimde orada metro exodus oyununda aldığı fps değerlerini bende alıyorum. Benim cihazda Mux yok diye biliyorum (msi afterburner açtığımda gpu 1-2 çıkıyor). Bu Mux switch olayına kafayı aşırı taktım ama ryzen 7’de Mux olmasına rağmen 2 fps ortalama değer farkı var videoda da benim yaptığım testte de. Video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı