Acer Swift 3 SF3114 ve ASUS D509DA nasıldır?

Bütçe
9000(iki laptop için)

des_tek

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2017
Mesajlar
18
Özet: Acer Swift 3 ve ASUS D509'da fiyatlarını hak ediyorlar mı, aynı fiyata daha iyi seçenekler var mı ve iki öğrenciyi 6 sene götürürler mi?

Universite düzeyi eğitim için kardeşimle iki laptop beğendik. Beğendik diyorum ama kastettiğim taksitleri altında fazla ezilmeyecegimiz bir tek bu ikisi görünüyordu. Ben seçimimi Acer'den yana kullandım, kardeşim ise ASUS tasarım ve güvencesini tercih etti. İkisi arasında tercih yapmayacağız, istediğim şey mukayese değil.

Şimdi merak ettiğim iki şey var, bu fiyat bandında daha iyi bir ürün öneriniz var mı ve bu ürünler 6 yıl dayanır mı? 6 yıl sonunda alev alması, farklı bir boyuta geçit açması vs önemli değil, üniversite bitene kadar çalışsın yeter.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Swift 3 SF314-42 bu bütçenin en iyisi. İki tane alın, keyfinize bakın. En iyisinden iki tane almak varken farklı farklı tercihler yapmayın. Markaya göre değil, ürünün kalitesine göre ürün öneriyoruz.
 
Acer Swift 3 SF314-42 bu bütçenin en iyisi. İki tane alın, keyfinize bakın. En iyisinden iki tane almak varken farklı farklı tercihler yapmayın. Markaya göre değil, ürünün kalitesine göre ürün öneriyoruz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kardeşim ekran boyutu, numpad, marka ve tasarımı için asus olanı istiyor. Bir sorun çıkarsa "ama banağ bunu senn aldırdıın" der diye uğraşmak istemiyorum. Kafasına patlamaması ve 6 yıl çalışması yeterli. Yine de acere yönelsin diyorsanız üsteleyebilirim.
 
Acer çok daha iyi. İşlemci yeni nesil ve RAM 8 GB. Ekran Full HD ve IPS panel. ASUS'un tek artısı hafıza. Panel kalitesi de hiç güzel değil. Ama kardeşiniz ASUS'ta ısrar ediyorsa bırakın alsın, sonra siz suçlu olmayın. Bu arada Acer Linux ile geliyor onu da göz önünde bulundurun.
 
ASUS'u bu durumda tercih etmek saçmalık, öncelikle siz 6 sene götürmesini istiyorsanız zaten en iyisini almanız gerekiyor ki işlemciler arasında devasa bir fark var bu iki bilgisayar arasında. Ayrıca daha kaliteli olan ASUS değil Acer burada. Israr edin ve en iyisini aldırın, gerekirse sizin yanlış yaptığınızı düşünsün ama siz yine de iki adet Acer Swift 3 alın ve keyfinize bakın. Eminim zamanı gelince size gelip teşekkür edecektir.

Screenshot_2.png
 
@InJustice @okansen14 cevaplarınızı kendisine gosterince fikrini değiştirdi, çok teşekkür ederim. Ayrı konu açmam gerekiyorsa affola, ama windows lisansını en uygun fiyata nasıl temin edebilirim bir fikriniz var mı?

Benim üniversite öğrenci lisansı sağlamıştı ama onunki(Hatay Ün.) vermiyor bildiğim kadarıyla. Eskiden iki lisans alınabiliyordu İngilizce-Türkçe olarak ama şu anda öyle bir şey bulamadım lisans sunucusunda.
 
Yazılımbudur gibi sitelerde OEM Key adı altında uygun fiyatlı satılıyor ama güvenilir mi bilemem. Daha önceden alan arkadaşlar varsa öneride bulunabilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı