Elektronik Acer Swift Go 14 SFG14-73-75DT Ultrabook 24.199 TL

Peki 31 bine Mac Air M.2 mi OLED ekranli Swift GO mu alinmali. Muhendislik egitimi icin alacagimm ve genelde kod yazilacak ve gundelik kullanilacak. Oyun icin ayrica bir Omen 17 mevcut zaten. Bir duzenlemeyle bir soru daha yoneltmis olayim. MacBook'lardaki fansizlik beni ciddi anlamda korkutuyor. ARM tabanli ve verimli olduggunun farkindayim ama veri alaninda calismak istiyorum ve yeri geldiginde devasa verilerle ugrasabilirim ve bu da ciddi islem gucu gerektirebilir, sistem boyle durumlarda sapitir mi diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Peki 31 bine Mac Air M.2 mi OLED ekranli Swift GO mu alinmali. Muhendislik egitimi icin alacagimm ve genelde kod yazilacak ve gundelik kullanilacak. Oyun icin ayrica bir Omen 17 mevcut zaten. Bir duzenlemeyle bir soru daha yoneltmis olayim. MacBook'lardaki fansizlik beni ciddi anlamda korkutuyor. ARM tabanli ve verimli olduggunun farkindayim ama veri alaninda calismak istiyorum ve yeri geldiginde devasa verilerle ugrasabilirim ve bu da ciddi islem gucu gerektirebilir, sistem boyle durumlarda sapitir mi diye korkuyorum.
Ekran mi islem gucu mu ?
Islem gucu ise tartismasiz acer
Degilse apple
Ben de yazilim muh okuyorum acer gaming laptopumun yanina alacagim okula getir gotur film izlemek vb. Icin

Ekran mi islem gucu mu?
Islem gucu ise tartismasiz Acer.
Degilse Apple.
Ben de yazilim muh okuyorum Acer Gaming laptopumun yanina alacagim okula getir gotur film izlemek vb. ıcin.

Fan sesi hakkinda bilginiz var mi? Fansiz PC almacağız deyip oyun bilgisayari bozmasi bir şey almayalim.

MacBook Air M2 daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı