Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Gtx1660s r5 5500 var monitor alcam bu monitoru alayim mi yoksa 1080p mi alayim 27" olmasi lazim
1660S e fazla gelir bu monitör. Sadece CS2, LoL tarzı ekran kartını fazla kullanmayan oyunlar oynuyorsan alınabilir.

Stokların ne kadar çabuk tükeneceğine göre değişir.
Geçen Amazon indirimlerin de gözden kaçan bir model olduğundan stoklarda kalmıştı.

Konsollar hakkında bilgim yok.
Umarım kalır o zamana kadar, stok kalırsa hemen sipariş geçerim. Hocam monitör hakkında görüşleriniz nelerdir kronik sorunu vb var mı?

Umarım kalır o zamana kadar, stok kalırsa hemen sipariş geçerim. Hocam monitör hakkında görüşleriniz nelerdir kronik sorunu vb var mı?
Ghosting - Işık Sızması ve Ölü Piksel testlerini yaptım. Bir sorun görmedim. Yeni bir model geçen sene çıkmış. Almadan önce Fransız ve Alman satış sitelerindeki yorumları kontrol ettim. Kronik bir sorunla karşılaşan olmamış.

Ghosting - Işık Sızması ve Ölü Piksel testlerini yaptım. Bir sorun görmedim. Yeni bir model geçen sene çıkmış. Almadan önce Fransız ve Alman satış sitelerindeki yorumları kontrol ettim. Kronik bir sorunla karşılaşan olmamış.
Güzel duruyor hocam tam da bu özelliklere sahip monitör arıyordum. İnşallah stokları bitmez. Teşekkür ederim ilginiz için hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı