Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Birinin alıp kullanmasına gerek yok. İki üst mesajda paneline kadar belirttim. QHD, IPS ve 180Hz.

Yorumu görmemişim. Satıcı Amazon olsa bile bu fiyata QHD monitör verilmesi niyeyse sanki bir yanlışlık varmış gibi hissettiriyordu. Hadi paneli VA olsa neyse diyeceğim ama o tarafta da IPS kullanılmış. Enteresan ama enteresan olduğu kadar çok iyi bir fırsat o zaman.

Son noktayı koyayım.

Epey araştırma yaptım. Sonuç olarak biraz karmaşık veriler elde ettim.

Bu monitör ilk olarak AU Optronics M270DAN08.D yani 250nit 94% DCI-P3 ile geliyor. Bazı bölgelerde 2024 ocak ayında revizyona uğrayıp Innolux 350nit M270KCA-E8B panelle gelmiş. Innolux'un birden fazla 350 nit olup aynı veya yaklaşık renk gamutuna sahip modeli var. Dolayısıyla size farklı modeli gelebilir ama özellikleri çok yakın olacaktır.

Siz aldığınızda AU Optronics de gelebilir Innolux da. Innolux gelirse 350nit parlaklığında panele sahip olacaksınız, AU Optronics geldiğinde ise 250 nit parlaklığa sahip olacaksınız.

Servis modunun ekran görüntülerini paylaşıyorum.

Bu konuyu da noktalamış olduk.
Hocam sizce konudaki ekran mı yoksa bu linkteki ekran mı daha iyi? ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 170Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Yorumu görmemişim. Satıcı Amazon olsa bile bu fiyata QHD monitör verilmesi niyeyse sanki bir yanlışlık varmış gibi hissettiriyordu. Hadi paneli VA olsa neyse diyeceğim ama o tarafta da IPS kullanılmış. Enteresan ama enteresan olduğu kadar çok iyi bir fırsat o zaman.
Amerika'da Bestbuy 160 dolara satmış.

Philips fiyatını hak etmiyor demiş AOC önermiş arkadaşlar yorumlarda var mı başka bir fikri olan? Monitörümü değiştiriceğim fakat Acer monitördeki indirim elimi kolumu bağladı AOC monitörün fiyatı ise 9500TL civarlarında sizce hangisini almalıyım? AOC Q27G4X - Acer Nitro VG271UM3 - Philips Evnia 27M2N5500/00 Karşılaştırması - Epey
Epey'de 3 monitörü karşılaştırdığım zaman böyle bir tablo ortaya çıkıyor hangisini tercih etmeliyim?

Philips fiyatını hak etmiyor demiş AOC önermiş arkadaşlar yorumlarda var mı başka bir fikri olan? Monitörümü değiştiriceğim fakat Acer monitördeki indirim elimi kolumu bağladı AOC monitörün fiyatı ise 9500TL civarlarında sizce hangisini almalıyım? AOC Q27G4X - Acer Nitro VG271UM3 - Philips Evnia 27M2N5500/00 Karşılaştırması - Epey
Epey'de 3 monitörü karşılaştırdığım zaman böyle bir tablo ortaya çıkıyor hangisini tercih etmeliyim?

Bütçenize göre değişir ama ben aradaki Parlaklık farkına rağmen iki kat daha fazla para ödemek istemedim. Çoğu arkadaşta benim gibi düşündü. Pivot özelliğini günlük hayatta kullanacaksanız, farklı modellere yönelebilirsiniz ama sizin için çok önemli değilse ben bu modeli tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı