Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Hocam bu bütçede başka öneriniz var mıdır?
Dell S2722DGM
2K VA Panel - Kavisli Monitör ve çok fazla incelemesi var. Amerika da popüler sayılır. Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bu monitörü sabah satın aldım ama nvdia g-sync ile uyumlumudur bilen varmı ?
G-sync uyumlu değilse bu monitörü kullanırsam ne kaybederim ?
V-SYNC açarsanız, 180Hz sabitleyeceğinden görüntü de yırtılma yaşamazsınız.

Teşekkür ederim hocam bakacağım şimdi.

Hocam 250 nit ile 350 nit parlaklık arasında çok fark var mı?

Gözle görünür bir fark yok. Eğer monitörünüz gün ışığına doğrudan mahruz kalmıyorsa gün içinde fark bile etmezsiniz.

VA Panel ve Kavisli olmasıyla bu model de değerlendirilebilir.

resim_2024-07-27_184327389.png

Dell S2722DGM
2K VA Panel - Kavisli Monitör ve çok fazla incelemesi var.
Iyi bir model degil. Gecikme suresi yuksek ve black smearing gozle gorulur derecede. Konudaki monitor daha mantikli. Konudaki monitoru almak istemeyen birisi, butcesini en az 7.7K bandina cikarmali ki alinabilir diger urunleri satin alabilsin.

Bütçenize göre değişir ama ben aradaki Parlaklık farkına rağmen iki kat daha fazla para ödemek istemedim. Çoğu arkadaşta benim gibi düşündü. Pivot özelliğini günlük hayatta kullanacaksanız, farklı modellere yönelebilirsiniz ama sizin için çok önemli değilse ben bu modeli tavsiye ederim.
İlla pivot, yükseklik ayarı filan lazımsa da bence Vesa mount iyi bir ayak alınıp ömür boyu kullanılabilir, daha da monitör ayağını düşünmeye gerek kalmaz. Parlaklık dışında gayet iyi monitör, parasının hakkını veriyor sonuna kadar. Parlaklık lazımsa da zaten kontrast düşük kalacağı için çok anlamı yok bence. Ya fald monitör ya da oled lazım, kontrast olmadan yüksek parlaklık çok da anlamlı değil bence.

Iyi bir model degil. Gecikme suresi yuksek ve black smearing gozle gorulur derecede. Konudaki monitor daha mantikli. Konudaki monitoru almak istemeyen birisi, butcesini en az 7.7K bandina cikarmali ki alinabilir diger urunleri satin alabilsin.
Bu bütçe dahilinde önerilebilecek alternatif bir üründü ama dediğiniz gibi bende konudaki ürünün daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Bu özelliklere Asus Tuf Gaming 2K özellikleri sahiptir ama o ürünlerinde fiyatı 8-9.5k arasında değişiyor.

İlla pivot, yükseklik ayarı filan lazımsa da bence Vesa mount iyi bir ayak alınıp ömür boyu kullanılabilir, daha da monitör ayağını düşünmeye gerek kalmaz. Parlaklık dışında gayet iyi monitör, parasının hakkını veriyor sonuna kadar. Parlaklık lazımsa da zaten kontrast düşük kalacağı için çok anlamı yok bence. Ya fald monitör ya da oled lazım, kontrast olmadan yüksek parlaklık çok da anlamlı değil bence.

Monitör Standı
Böyle bir ürün ile Pivot eksikliği giderilebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı