Çözünürlük farkını göz önüne alırsak, olacaktır. Ama Pivot özelliğini kaybedeceksiniz.R5 5600 & 6700XT sistemde AOC 27G2SPU monitör kullanıyorum bunu sipariş edip elimdekini 3.5 civarına satsam mantıklı bir upgrade yapmış olur muyum acaba?
Çözünürlük farkını göz önüne alırsak, olacaktır. Ama Pivot özelliğini kaybedeceksiniz.
Kart güç olarak yeterli gelir mi peki? Pivotu hiç kullanmadım, bu ürünün dahili hoparlörü yok sanırım bideÇözünürlük farkını göz önüne alırsak, olacaktır. Ama Pivot özelliğini kaybedeceksiniz.
Benim için de cuma günü sipariş vermeme rağmen cumartesi günü gelmişti. Konsol ile denediniz mi?
Çoğu oyunda yeterli gelecektir. Daha yüksek FPS istediğiniz zaman FULL HD çözünürlüğe geçebilirsiniz. Ben de RX 7700XT ile kullanıyorum. Ürünün dahili hoparlörü var.Kart güç olarak yeterli gelir mi peki? Pivotu hiç kullanmadım, bu ürünün dahili hoparlörü yok sanırım bide
2K çözünürlük hocam neyi kastettiniz?Dostlar kafam karıştı monitör 2K mı yani ?
Hangi konsolu aldınız hocam?Daha konsol gelmedi hocam.![]()
Direk orjinal kutusuyla mı kargolamışlar yoksa orjinal kutuyu bir dış kargo kutusuna daha koymuşlar mı?Dun gece verildi bu sabah geldi. Bayağı hızlı oldu teslimat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.