Acı eşiğim çok yüksek

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
Evet arkadaşlar durum bu. Acı eşiğim çok yüksek. Sizce doktora gitmeye gerek var mı? Tedavisi var mıdır?

Rahatsızlık mı ki tedavisi olsun? Ne kadar yüksek, kolun kırılsa fark etmeyecek misin?

Bence iyi bir şey bu.

Düşün elini ocağın üstüne koydun. Acı eşiğin yüksek ise hissetmeyebilme ihtimali var. Elinin hali gerçekten çok kötü olur. Zamanında bende yaşamıştım. Acı eşiğim yanma konusunda bayağı yüksek.

O kadar yüksekse sıkıntıymış tabii. Yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum açıkçası, herhangi bir profesyonele danıştınız mı?

Bir yerden sonra yüksek olması iyi değil bu arada arkadaşlar, konu sahibinin örneğinden görüyorsunuz. Acı eşiğinin yüksek olması sorun yaşamıyorsun demek değil, hissetmiyorsun sadece.

Doktora gitmen daha iyi olur bu arada pek iyi bir şey olduğu söylenilemez ciddi bir hastalık kapıp hiçbir acı hissetmezse acıyı öldükten sonra hisseder artık.

Bence bir doktora görün.

Dediğine göre iş ciddi bu böyle bir forumda halledilecek bir şey değil git doktora profesyonel eli değsin.
Doktorlar nasıl bu kadar dayandın diye falan sormuşlardı ama bir tedavi uygulamadılar. Tekrar gitmek istiyorum da umarım iyi bakan bir doktor gelir karşıma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı