Açığa veya özel liseye gitmek mantıklı mı?

Reis okuldan aşırı soğudum ölüm gibi geliyor öfke kontrolüm var çok sıkıntı yarattı bana evden çalışmak istiyorum artık.
kk ((((bence))) akıllı,zeki adam bu sistemin doğru sistemin olmadığını bilir. sistem derken eğitim sisteminden bahsetmiyorum şimdi burda "OfFf Eğİtİm sİstemi kötü o yüzden dersler kötü" demicem çalışırsan yaparsın sistemle alakası yok (ama tabii eğitim sistemi kötü o zatan belli).Genel sistemi diyorum. Ama işte mesleğin okulsuz olmuyorsa yapacak bişey yok.Değilse okula devam et ama kasma (((((((((Bence))))))))))))))))))))

Reis.

Kk ((((bence))) akıllı, zeki adam bu sistemin doğru sistemin olmadığını bilir. Sistem derken eğitim sisteminden bahsetmiyorum şimdi burada "offf eğitim sistemi kötü o yüzden dersler kötü" demeyeceğim çalışırsan yaparsın sistemle alakası yok (ama tabii eğitim sistemi kötü o zatan belli).genel sistemi diyorum. Ama işte mesleğin okulsuz olmuyorsa yapacak bir şey yok. Değilse okula devam et ama kasma (((((((((bence))))))))))))))))))))

O okulda olmuyor evde güzel güzel çalışıyorum ama okulda olmuyor ya en sonda hocalara 2 tane çakıp atılacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı