Açık lisenin zorlukları nelerdir?

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 4.970
Peki konudakiler kardeşiniz olarak soruyorum 8.sınıfım LGS olmazsa okul puanındada tuturamassam sizce meslek lisesimi açıktan okumakmı.

Yine sana bağlı olan bir şey. Ben meslek lisesine gideceğime evde dişimi sıkar çalışırım diyorsan tabii ki de açıktan okumak. Şahsen ben meslek lisesine gideceğime eşek gibi çalışmaya çalışırdım.

Tek zorluğu arkadaş çevren azalır o kadar. Eğer kendine inancın tam ise geçebilirsin, rahat rahat uykunu alırsın. Uykusuzluk insanı sinirli yapıyor ama uykunu aldığın zaman pamuk gibi olursun. Ergenlik çağında olan insanların bilimsel olarak normal insanlara göre 10 saat uyuması gerekli, ama maalesef okul yüzünden 4-5-6-7 saat uyuyoruz en fazla.

Bu arada YKS de kendime inanmıyorum üniversite falan düşünemiyorum artık bedenim gerçekten çok yoruldu okula geçsemde YKS de başarılı olucağımı düşünmüyorum LGS'ye de çok çalıştım dershane+okul kursu falan günde sadece 2 saatim kalıyordu bana oda yemek ihtiyac vb gidiyordu zaten bir de Türkiye de yaşayınca pek inancım yok.

9. sınıfta arkadaş, ortam ve karı kız faktörleri yüzünden kaldım ve hemen açığa geçtim. Aldığım en iyi karar diyebilirim 2 yılda liseyi bitirdim ve şu an üniversite sondayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı