Açık liseye geçilir mi? Kayıtlar bu dönemde sadece bir defa mı oluyor?

bichnaeunsolo

Femtopat
Daha fazla  
11. Sınıfım, açık liseye geçmek istiyorum. Doktordan rapor aldım (müdür yardımcımız alırsan devamsızlık hakkın artar dedi) sürekli kontrol şartı gerektiren hastalık diye. Rahatsızlıgımdan dolayı doğru dürüst okula gidemedim devamsızlıgım bu yüzden çok fazla, az bir hakkım kaldı. Geçmek istesem geçebilir miyim ve bu dönemde kayıtlar 5 Şubat'ta bitti diye biliyorum. Tekrar oluyor mu nisan Mayıs gibi falan açılıyor mu? Acilen bir çözüm bulmam lazım devamsızlıktan kalmak istemiyorum.

Ben heyet raporu almadım, tek bir doktordan aldıgım bir rapor, devamsızlık hakkım yinede bu kadar artıyor mu? Açık liseye geçmek isteme sebebim okul sınavlarına girmemek. Zaten kıdım kıdım not veriyorlar. Okula gitmediğim sürece bir şey öğrenemeyecegim için hem performans hem sınav notlarım benim açımdan çok iç açıcı olmayacaktır.

60 gün devamsızlık hakkın bulunuyor.
Ben heyet raporu almadım, tek bir doktordan aldıgım bir rapor, devamsızlık hakkım yinede bu kadar artıyor mu? Açık liseye geçmek isteme sebebim okul sınavlarına girmemek. Zaten kıdım kıdım not veriyorlar. Okula gitmediğim sürece bir şey öğrenemeyecegim için hem performans hem sınav notlarım benim açımdan çok iç açıcı olmayacaktır.@bichnaeunsolo

11. sınıfım, açık liseye geçmek istiyorum. Doktordan rapor aldım (müdür yardımcımız alırsan devamsızlık hakkın artar dedi) sürekli kontrol şartı gerektiren hastalık diye. Rahatsızlıgımdan dolayı doğru dürüst okula gidemedim devamsızlıgım bu yüzden çok fazla, az bir hakkım kaldı. Geçmek istesem geçebilir miyim ve bu dönemde kayıtlar 5 şubat'ta bitti diye biliyorum. Tekrar oluyor mu nisan Mayıs gibi falan açılıyor mu? Acilen bir çözüm bulmam lazım devamsızlıktan kalmak istemiyorum.

Geçmiş olsun hocam. 2 sene kalınca açık liseye geçiyorsunuz zaten ama zaman kaybı olur sizin için. Siz en iyisi müdür yardımcısına sorun.

Geçmiş olsun hocam. 2 sene kalınca açık liseye geçiyorsunuz zaten ama zaman kaybı olur sizin için. Siz en iyisi müdür yardımcısına sorun.
Teşekkür ederimm, sınıfta kalmadan geçmek isterdim ama geçmek zorlaştıgı için belki dedim bu hastalıgı mazeret sunarım raporumda var en azından. Bi şansımı denemek isterim ama bidaha bu dönem kayıtlar açılmayacak mı

Ben heyet raporu almadım, tek bir doktordan aldıgım bir rapor, devamsızlık hakkım yinede bu kadar artıyor mu?
Tek hekim ve üç hekim olayı var. Seninki de tek hekim olmuş olabilir. Yani devamsızlık uzuyor. Bu arada özel değilse ne tür bir hastalığın var? Belki bildiğim bir konu ise seve seve yardımcı olurum.

Tek hekim ve üç hekim olayı var. Seninki de tek hekim olmuş olabilir. Yani devamsızlık uzuyor. Bu arada özel değilse ne tür bir hastalığın var? Belki bildiğim bir konu ise seve seve yardımcı olurum.
Ben bilmiyordum teşekkür ederim. Müdür yardımcımızda öyle söyledi ama ne kadar uzar bilmediğim için emin olamadım. Bağırsaklarımda biraz sorun var günlük yaşantımı etkiliyor yani, floram bozuk bu yüzden uzun süre saatlerce sırada oturamıyorum çok rahatsız ediyor, yürüyüş yapmam gerekiyor. Hareket etmem gerekiyor, buda haliyle okulda olmuyor. stres ve soğuk bunu tetikliyor ki okul başlı başına bir stres zaten.

Ben bilmiyordum teşekkür ederim. Müdür yardımcımızda öyle söyledi ama ne kadar uzar bilmediğim için emin olamadım. Bağırsaklarımda biraz sorun var günlük yaşantımı etkiliyor yani, floram bozuk bu yüzden uzun süre saatlerce sırada oturamıyorum çok rahatsız ediyor, yürüyüş yapmam gerekiyor. Hareket etmem gerekiyor, bu da haliyle okulda olmuyor. Stres ve soğuk bunu tetikliyor ki okul başlı başına bir stres zaten.

Geçmiş olsun hocam inşallah sorunuzu çözersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı