Açık liseye gecilir mi?

Geçebiliyorsan geç. Lise zaman kaybıdır.

Size göre öyle, bu konularda fikirlerinizi kendine saklamanız daha iyi olur. Marketten domates mi alayım yoksa biber mi konusu değil bu. Yarın bir gün verdiğiniz bir tavsiye birinin başına patlarsa vicdanen mahfolursunuz.

Size göre öyle, bu konularda fikirlerinizi kendine saklamanız daha iyi olur. Marketten domates mi alayım yoksa biber mi konusu değil bu. Yarın bir gün verdiğiniz bir tavsiye birinin başına patlarsa vicdanen mahfolursunuz.
Sana göre fikrim yanlış, bana göre doğru belirtemez miyim ? Çok mantıksız konuşuyorsunuz.

Ablam üniversiteye kayıt olurken arkadaşları ile gitti ve bazılarınki kabul edilmediğini söylemişti.
Hangi üniversiteler belirtin lütfen. Ülkedeki her üniversitenin lise konusunda şartı ortak. Forumda birisi soru sorup KİŞİ CEVABI beklerken gelip güncel olmayan YouTube videosu atmak ve ucu olmayan bir yanıt vermek kolay.

Ülkenin her yönden tırt olduğunun farkındayım, bunu gayet iyi biliyorum. Fakat bu konu öyle "zaman kaybı ya geç işte" gibi basit bir konu değil. Liseden açığa geçip açıktan da mezun olamayanlar var. İstikrar ve irade konusu bu. Arkadaşın ders çalışma sorunları varsa ve istikrarsızsa değil lise açıktan bile mezun olamaz. Konu zaten bunlar değil, saptırmayın lütfen.

Sana göre fikrim yanlış, bana göre doğru belirtemez miyim? Çok mantıksız konuşuyorsunuz.

Kesin bir dille yazarsan yanlış varsayarım. Ayrıca arkadaş soru sormuş o kadar sen direkt geç demişsin.

Evet, katılıyorum. Binlerce öğrenci okula gitti ve gidiyor, enayi mi bunca kişi?

Konu sahibi zaten sorduğu soruların cevaplarını benim mesajımda görebilir. Düzgün olmayan ve yetersiz cevap verenler keşke sussa.

Gecmeyi dusunuyorum bu hocaların egoları verdigi bos bos projeler falan bana bir şey katmıyor. Özdisiplinim de var Allah'a sukur. Halledecegimi dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı