Açık liseye geçmeli miyim?

emirrrr1872281

Centipat
Daha fazla  
9. sınıfım daha okul çok berbat. Kafa dengi arkadaşım yok boş gidip boş geliyorum. Derslere odaklanamıyorum. Açığa eğer geçebilirsem dershaneye yazılır evden verimli olarak çalışırım diye düşünüyorum. Eğer açıktan okuyan varsa yardımcı olabilir mi?

9. sınıfım daha okul çok berbat. Kafa dengi arkadaşım yok boş gidip boş geliyorum. Derslere odaklanamıyorum. Açığa eğer geçebilirsem dershaneye yazılır evden verimli olarak çalışırım diye düşünüyorum. Eğer açıktan okuyan varsa yardımcı olabilir mi?
bence geç olmadan geç sizin hala şansınız var biz 12ler gibi heba olma eğer arkadaş ortamın yoksa soytarılık yapmak için okula gitmiyorsan açığa geç yapabileceksen

Bence çok yanlış düşünüyorsun eğer açık liseye geçersen çok yüksek ihtimal daha çok boşlayacaksın bunun zararını da YKS sınavında görürsün ha 12. sınıf ta geçerim diyorsan o olabilir çünkü 12. sınıf tamamıyla boş bir sınıf sınava çalışma açısından sadece köstek olur.

Lisede açığa geçme durumu kalktı diye biliyorum.
bazı durumlarla geçilebiliyor 9. sınıflar 10 gün özürsüz devamsızlık yapıp kalınca dilekçe vererek geçebiliyor ama sadece 9 lar

Bence çok yanlış düşünüyorsun eğer açık liseye geçersen çok yüksek ihtimal daha çok boşlayacaksın bunun zararını da YKS sınavında görürsün ha 12. sınıf ta geçerim diyorsan o olabilir çünkü 12. sınıf tamamıyla boş bir sınıf sınava çalışma açısından sadece köstek olur.
ben 12. sınıfım gerçekten öyle bomboş bir sene ve açık kaldırıldı hafızlıkla geçmeyi deneyeceğim umarım olur...

bazı durumlarla geçilebiliyor 9. sınıflar 10 gün özürsüz devamsızlık yapıp kalınca dilekçe vererek geçebiliyor ama sadece 9 lar

ben 12. sınıfım gerçekten öyle bomboş bir sene ve açık kaldırıldı hafızlıkla geçmeyi deneyeceğim umarım olur...
Ben mezunum. Keşke liseye başladığımda geçseymişim.

Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bazı durumlarla geçilebiliyor 9. sınıflar 10 gün özürsüz devamsızlık yapıp kalınca dilekçe vererek geçebiliyor ama sadece 9'lar.

Ben 12. sınıfım gerçekten öyle bomboş bir sene ve açık kaldırıldı hafızlıkla geçmeyi deneyeceğim umarım olur...

Bende 9.sınıfım açık öğretime geçmek istiyorum devamsızlıktan dolayı açığa geçebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı