Rehber Açık liseye nasıl geçilir?

@Rowaulf 11. sınıfta ilk dönem geçip ikinci dönem devamsızlıktan kalırsak seneye açığa geçtiğimizde kaçıncı dönemden başlıyoruz ?

@Rowaulf 11. sınıfta ilk dönem geçip ikinci dönem devamsızlıktan kalırsak seneye açığa geçtiğimizde kaçıncı dönemden başlıyoruz?

Ben de 2. dönem devamsızlıktan kaldım ve 6. dönemden başladım yani açık liseye geçtiğimde örgün eğitime göre 11. sınıf 2. dönemden okumaya başlamıştım. Tahminimce sizi de öyle yaparlar. Yani aralık ayı, Mart ayı ve temmuz ayı sınavlarıyla tıpkı 12. sınıfmışsınız gibi mezun olursunuz.

2 haftadır bunun cevabını arıyordum çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açık lise sınavları nasıl işliyor anlatabilir misiniz? E sınav randevu falan aklımı karıştırdı da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11.sınıfım, ilk dönem 26 gun devamsızlığım var karneme de yansıdı halk eğitimle görüşsem açığa geçme şansım az da olsa var mı?

Hocam attığım resimde dönemim 4 gözüküyor ama mesela din kültürü dersinden 3, 4, 5, 6, 7,8. döneme kadar gidiyor ama matematikde sadece dönem 1 dönem 2 dönem 3 ve dönem 4 var 5, 6, 7, 8 yok neden öyle?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
Hocam attığım resimde dönemim 4 gözüküyor ama mesela din kültürü dersinden 3, 4, 5, 6, 7,8. döneme kadar gidiyor ama matematikde sadece dönem 1 dönem 2 dönem 3 ve dönem 4 var 5, 6, 7, 8 yok neden öyle?

Bazı dersler her dönem zorunlu iken bazıları zorunlu değil. Matematik 5, 6, 7, 8 yani 11 ve 12. sınıfta alınması gereken bir ders değil, tercihe bağlı olduğundan gözükmüyordur. Ayrıca imam hatip mi okuyorsunuz?

Yok hocam düz açık.

Daha iyi oldu o zaman ama matematiğin yanında dönem 1 yazıyor 9. sınıf matematiği mi çalışmam lazım bu sınavı geçmek için?

Yok hocam düz açık.

Daha iyi oldu o zaman ama matematiğin yanında dönem 1 yazıyor 9. sınıf matematiği mi çalışmam lazım bu sınavı geçmek için?

Evet hocam. Alttaki fotoğrafta hangi dönemin kaçıncı sınıfa denk geldiğini görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…