Açık liseyi önceden bitirebilmek mümkün mü?

  • Konuyu başlatan BeroM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 647
Size bir tarih veriyorlar. O sürede istediğin zaman giriyorsun. Zorunlu dersler genelde İngilizce, inkılap, edebiyat, din kültürü olur. Bunlar zaten sistemde gözükür. Siz ona göre gireceksiniz.

Normal sınav tarihi değil mi onlar ama orada bütün sınavlara girdim ben. Kasım'da bir kere sınavlara girdim yaptım ama bir şey olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıl açık lisede okuma gibi bir şey yok. Tanıdığım biri 10. sınıfta geçti 12. sınıfa başlamadan bitirdi. Yanlış anlaşılma olmasın 12.

Normal sınav tarihi değil mi onlar ama orada bütün sınavlara girdim ben. Kasım'da bir kere sınavlara girdim yaptım ama bir şey olmadı.

Hocam nisan ayında tarih verecekler galiba bende ilk defa gireceğim kolay olur diyorlar geçersin rahatlıkla sıkıntı etme pek.
 
Hocam ben sınava girdim zaten ben kasım'da sınavlar kolay ama zorunlu dersleri soruyorum ben
Zorunlu dersler Edebiyat, İnkılap ve Din. Büyük ihtimalle sizinki öyledir. Zaten girdim dediniz. e-devlet varsa oradan mezuniyet belgeniz var mı yok mu diye kontrol edin. Bazen orta öğretim puanı yüksek olunca ilk dönemden mezun olabiliyorsunuz. Ayrıca e-devletten bakmak istiyorsanız kendi hesabınız olması gerekiyor. Arama kısmına 'açık öğretim' yazarak bulabilirsiniz.
 
Zorunlu dersler Edebiyat, İnkılap ve Din. Büyük ihtimalle sizinki öyledir. Zaten girdim dediniz. e-Devlet varsa oradan mezuniyet belgeniz var mı yok mu diye kontrol edin. Bazen orta öğretim puanı yüksek olunca ilk dönemden mezun olabiliyorsunuz. Ayrıca e-Devlet'ten bakmak istiyorsanız kendi hesabınız olması gerekiyor. Arama kısmına 'açık öğretim' yazarak bulabilirsiniz.

7 Dönemim kaldı deniyor. Ben bu dönemleri hızlıca biterebiliyor muyum acaba onu merak ediyorum
 
Ona takılmayın siz. Bende sizinle aynı zamanda geçtim. Sorun olmaz yani. Fakat bende öyle bir şey yazmıyor. Tam olarak neresi? Ekran görüntüsü atarsanız iyi olur.

aç.png


Ama benim durumlar farklı açıklasam bayağı uzun sürer
 

Geri
Yukarı