Çözüldü Açık öğretim lisesi 4 yıllık gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

467597

Hectopat
Merhaba, 12. sınıfa geçtim ve 12'yi açıktan okuyacağım. Kayıt yaptırdım fakat siteye girdiğim zaman açık öğretim lisesi 4 yıllık yazıyor, 1 yıllık yazması gerekmiyor mu? 12. sınıf olmama rağmen 4 yıl boyunca mı okuyacağım? Yoksa anlamadığım bir şey mi var? Yardımcı olabilir mi tecrübesi olan arkadaşlar?

Çözüm
Açık lisede dönem önemli, döneminde 7. dönem yazar. Açık lisede 12. sınıf 7 ve 8. döneme tekabül etmektedir.
Açık lisede dönem önemli, döneminde 7. dönem yazar. Açık lisede 12. sınıf 7 ve 8. döneme tekabül etmektedir.

Çözüm
Kötü değil aslında. Dönemlik 35 krediyi ve 12 dersi aşmayacak şekilde ders secebiliyorsun en fazla. 2 döneme mezun olursun zorunlu dersin kalmazsa.

Kötü değil aslında. Dönemlik 35 krediyi ve 12 dersi aşmayacak şekilde ders secebiliyorsun en fazla. 2 döneme mezun olursun zorunlu dersin kalmazsa.
Son bir sorum var hocam size, şimdi benim kredim 144 ve mezun olmak için 170 kredi istiyor. 8 tane ders seçtim, bu dersler bana eğer başarılı olursam 26 kredi vereceğini söylüyor ve bu şekilde kredim 170'e tamamlanıyor. Bu şekilde yaparsam bir sorun olur mu? yoksa 35 kredilik dersler mi seçmek zorundayım?

Seçmen gereken dersin illa 35 kredilik olması gerekmiyor. Sistem diyor ki dönemlik 35 krediyi ve 12 dersi aşmayacak şekilde seçim yapabilirsin diyor. Seçip seçmemek sana kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı