Açık öğretim veya uzaktan öğretim bilgisayar programcılığı

kendini geliştirmezsen, üniversite okumanın anlamı yok. Özellikle bilgisayar, yazılım tarafındaki birçok insan üniversiteyi okumak için okuyorlar fikrimce.

Üniversiteden iş ilanlarında filtreden elenmemek için mezun oluyoruz oluyoruz. Açıköğretim, 2 yıllık mezunları olumsuz bile geri dönüş alamıyor şu anda yazılım sektöründe (olumlu anlamda söylemiyorum başvurularına cevap alamıyorlar). Diplomanın özellikle de ilk işi bulurken etkisi çok fazla
 
@333365 doğru hocam, elimde diploma olsun bilgisayar işletmeni pozisyonunda çalışayım, düşüncesinde olan biri için söyledim.

Üniversiteden iş ilanlarında filtreden elenmemek için mezun oluyoruz oluyoruz. Açık öğretim, 2 yıllık mezunları olumsuz bile geri dönüş alamıyor şu anda yazılım sektöründe (olumlu anlamda söylemiyorum başvurularına cevap alamıyorlar). Diplomanın özellikle de ilk işi bulurken etkisi çok fazla.

Elbette öyle. Yazılım sektöründe 4 yıllık diploma büyük önem taşıyor. Demek istediğim; yapılan 300 iş başvurusu içinden işe alınmak için, kendini öne çıkartabileceğin bir niteliğe sahip olman gerekmez mi? (sertifika vb.)
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı