Açıklama: Cloudflare Önbellek Sorunu

Merak ettim o hesap ile mesaj yazdığımızda o hesap ile mi yazılıyordu yoksa kendi hesabımız ile mi yazıyorduk?

Keşke ben de deneyimlesem. :)
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alın size 5 dakika moderatör olan millipatın sevinç çığlıkları :D Bir TikTok akımına benzedi ama hangi akım :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes, böyle ciddi bir soruna karşı uzun bir açıklama yapılmasını beklerken lifo'nun "Sorun düzeldi." diye iki kelime mesaj yazıp ardından da hiçbir şey olmamış gibi konuyu da kilitlemesi herkesi sinirlendirmişti.

Burada moderatörlere yüklenmek ne kadar doğru bilmiyorum. Zira yetkili merci onlar değil ve yapacakları açıklama da resmi ya da kesin bir açıklama olmayacak. Bu noktada konuyu kilitmekten başka çare yok. Kaldı ki, sorun da çözülmüştü, eklenti devreden çıkartılmıştı.

Sonuçta moderatörler, yöneticilerle konuşabiliyor olsada telefon araması gibi bağlantılı değiller ya da sunucuda ne olduğunu anlık ve bire bir bilmiyorlar. Ben moderatörken de bazı sorunlar olmuştu mesela. İnsanları bilgilendirmek için bir şeyler yazıyorsunuz ama bundan fazlası olmuyor. Bir şey bilmiyorsunuz çünkü, siz de yöneticinin yapacağı açıklamaya bakıyorsunuz, size ya da forumda yapacağı.

Nitekim dün o konuya yönetim tarafından mesaj yazıldı, bugün de bu konuda bilgilendirme yapıldı.
 
Merak ettim o hesap ile mesaj yazdığımızda o hesap ile mi yazılıyordu yoksa kendi hesabımız ile mi yazıyorduk?

Herhangi bir işlem yapılmasına izin vermiyordu güvenlik sistemi zaten, "Güvenlik Hatası Oluştu" diye de uyarı geliyordu.

Anladığım kadarıyla, kullanıcıların girdikleri sayfalar rastgele dağılıyordu, yani birisi A sayfasına girdiyse, bu önbelleğe alınıp, sanki A sayfasının tasarımı tamamen evrenselmiş gibi başkasına da gözüküyordu. Benim anladığım, olayın böyle olduğu. Yani bir moderatör, ana sayfaya girdiğinde o da önbelleğe atılıp aynı süreci yaşıyordu.

Benim düşüncem bu yönde. Yanlış ya da farklı olabilir tabii ki.
 

Geri
Yukarı