- Makaleler
- 49
Ortalama olarak sabah açıklandı AÖF. 2-3 gün önce belirlenen duyuru ile arasında fark var.
"2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklandı." ibaresi yer alıyor duyuruda.
shiftdelete.net
www.haberturk.com
www.sozcu.com.tr
www.anadolu.edu.tr
"2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklandı." ibaresi yer alıyor duyuruda.
Son dakika: Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı! - ShiftDelete.Net
Geçtiğimiz günlerde yapılan Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları açıklandı! İşte detaylar...
shiftdelete.net
AÖF vize sınav sonuçları açıklandı | AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı: Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi vize sınavı sonucu sorgulaması nasıl yapılır?
AÖF vize sonuçları için geri sayım sona erdi. 10 - 11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavlarının tamamlanmasıyla gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Yapılan açıklamaya göre, AÖF sınav sonuçları açıklandı. Peki, 2022 AÖF sınav sonucu...
AÖF sınav sonuçları açıklandı: Açıköğretim fakültesi sınav sonuçları sorgulama ekranı...
Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde devam eden öğrencilerin katıldığı AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları erişime açıldı. AÖF sınav sonuçları Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sorgulanabiliyor.
Açıköğretim | Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University