Açıköğretime geçmenin zararı var mı?

Üç gün önce açık liseye geçiş yaptım, çok bir tecrübem yok fakat geçiş yaptım sonuç olarak. Bir zararı yok, sadece boş boş yatmak yerine Üniversite hayalin için çalışman gerekiyor ve açık lise sınavlarına girmen gerekiyor. Okul yok, hocalar yok, ödev yok, proje ödevleri yok, sözlüler yok tamamen kendi başınasın. Disiplinin varsa başarılı olursun, nasıl olsa okula gitmiyorum diyip yatarsan başarısız olursun mantık basit. Üç gün önce açığa geçtim ve şuan hiç bir zararını görmedim her şey çok iyi tavsiyede ederim.

Üç gün önce açık liseye geçiş yaptım, çok bir tecrübem yok fakat geçiş yaptım sonuç olarak. Bir zararı yok, sadece boş boş yatmak yerine üniversite hayalin için çalışman gerekiyor ve açık lise sınavlarına girmen gerekiyor. Okul yok, hocalar yok, ödev yok, proje ödevleri yok, sözlüler yok tamamen kendi başınasın. Disiplinin varsa başarılı olursun, nasıl olsa okula gitmiyorum deyip yatarsan başarısız olursun mantık basit. Üç gün önce açığa geçtim ve şu an hiçbir zararını görmedim her şey çok iyi tavsiyede ederim.

Hocam açık liseye halk eğitim merkezinden mi geçiş yaptınız.

Yani liseden yapılmıyor. Değil mi?
Şöyle anlatayım, önce okuduğun liseden Tasdiknameni alıyorsun ve sonra açık liseye kayıt yaptırmak için gerekli fotoğraf vb. şeyleri hazır hale getirip Halk Eğitim Merkezine gidiyorsunuz Açık Lise için ödemeyi yaptıktan sonra kolay bir şekilde kayıt ediyorlar, pek bir zorluğu yok.

Şöyle anlatayım, önce okuduğun liseden Tasdiknameni alıyorsun ve sonra açık liseye kayıt yaptırmak için gerekli fotoğraf vb. şeyleri hazır hale getirip Halk Eğitim Merkezine gidiyorsunuz Açık Lise için ödemeyi yaptıktan sonra kolay bir şekilde kayıt ediyorlar, pek bir zorluğu yok.
her sınavda 50 tl kayıt yenileme ücreti yatırılması gerekiyor. ve zorunlu derslerini seçmeyi unutma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı