Açıktan lisans yazmak mantıklı mı?

Erenla

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
867
Makaleler
9
Çözümler
5
Herkese merhaba, arkadaşlar ön lisans elektronik okuyorum DGS düşünüyorum ama riske girmemek için bu sene YKS sınavına girip açıktan lisans yazmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı gereksiz mi?
 
Lisans ama hangi bölüm? 1 önlisans, 1 lisans ve 2 yüksek lisans olmak üzere 4 diplomalı bir işsiz olarak söylüyorum, lisans çok da önemli değil, hatta hiç önemli değil. Çok çok iyi bir bölüm (Tıp, başlıca mühendislikler, yazılım) gibi olmadığı sürece genç yaşta ya bir meslek edinmelisin ya da bir iş kurmalısın. Açıkta bu tür bölümler var mı artık bilmiyorum. Ama bence hazır elektronik okuyorken DGS ilk önceliğin olmalı.
 
Lisans ama hangi bölüm? 1 ön lisans, 1 lisans ve 2 yüksek lisans olmak üzere 4 diplomalı bir işsiz olarak söylüyorum, lisans çok da önemli değil, hatta hiç önemli değil. Çok çok iyi bir bölüm (tıp, başlıca mühendislikler, yazılım) gibi olmadığı sürece genç yaşta ya bir meslek edinmelisin ya da bir iş kurmalısın. Açıkta bu tür bölümler var mı artık bilmiyorum. Ama bence hazır elektronik okuyorken DGS ilk önceliğin olmalı.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle
Hocam elektroniğin yanına açıktan YBS olur mu?
 
Tadından yenmez. Ama yazılım işinde sana okulda sadece temelini verirler. Sonrası tamamen sende. Fren gaz debriyajı gösterip bırakmak gibi. Araba kullanmayı kendin öğrenir kendin geliştirirsin. Yazılımda ben kendimi geliştiririm, okul bittikten sonra da gerekirse 1-2 sene ders çalışırım diyorsan, önü çok açık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı