Açıktan örgün liseye nasıl tekrar geçilebilir?

hhazal

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 9.sınıfa kadar hep örgünden okudum ancak rahatsızlığımdan dolayı 10.sınıfta zorluk çektim ve bu yüzden 10.sınıfta açık liseye geçtim. Şu an 11.sınıfım ve okulu çok özledim ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittik onlarda 1 Eylül'de gel dediler. Peki ben hangi ortalamama göre herhangi bir okula yerleştirileceğim? Korkuyorum hiçbir okul almaz diye yardımcı olun okulu çok özledim. Şimdiden teşekkürler 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Acik lisedeyken aldığın notlara bakarlar.
(9. sinifta gittiğin okul tekrar alir.)

Ben olsam aciktan çıkmazdım, en az 1 yıl erkenden mezun olabilme olasılığın var. Bu da YKS'ye daha rahat hazirlanmana olanak saglar.

Acik lisedeyken aldığın notlara bakarlar.
(9. sinifta gittiğin okul tekrar alir.)

Ben olsam aciktan çıkmazdım, en az 1 yıl erkenden mezun olabilme olasılığın var. Bu da YKS'ye daha rahat hazirlanmana olanak saglar.
Başka okulu tercih edemiyor muyuz? Bana kontenjanda boşluk olan okulları yazacağız demişlerdi. Aslında dediğiniz şeyi bende düşündüm ama verim alamıyorum.

Başka okulu tercih edemiyor muyuz? Bana kontenjanda boşluk olan okulları yazacağız demişlerdi. Aslında dediğiniz şeyi bende düşündüm ama verim alamıyorum.
Edebilirsin. Ama işte seni lgs puanina göre mi yoksa 10. Sinif ortalamana göremi alirlar bilemiyorum. Bunu gitmek istedigin okulun müdürüne sorabilirsin. O sana daha net bir cevap verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı