Öncelikle kusura bakmayın öyle çok foruma girmiyorum eski tadı da yok zaten ondan hemen bakamadım , öncelikle hocam hedefiniz ne bilmiyorum dil alanını küçümsemek de istemem ama bu netlerde iseniz doğru dürüst çalışmamışsınızdır fakat bu altı ayda çok rahat dil 10 k hatta 5 k yaparsınız, ( bu arada puanınız biraz düşük umarım cevap gelmeyince şevkiniz kırılıp gitmemişsinizdir çünkü size fazlasıyla yardımcı olmak isterim) şimdi size düzgün bir program ayarlamalıyız , mezun musunuz 12 mi buna cevap verin , diğer açtığınız konu hakkında da SML hoca izleyin vaktiniz çok değerli uzun kamplara hele de tyt gibi soru çözüm pratiği isteyen bir alan için gerek yok , eğer illa soru bankası konusunu çok merak ediyorsanız şöyle söyleyeyim mezun olup olmadığınıza göre değişmekle beraber muhtemelen alamayız Acil ama bakalım sizin cevabınıza bağlı olarak değişir , birde Dil adına ne yaptınız nerdesiniz şuan girseniz kaç net yaparsınız dil alanında kaldı ki netleriniz için üzülmeyin örneğin mat için çok rahatlıkla 20-25lere çıkarsınız zorlayıcı kısmı geo ve ondan sonrası