Instagram Açılan hesaplar sürekli askıya alınıyor

Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

Makalemi okuyun yardımcı olurum.

Pek anlayamadım e-posta falan hat yeni daha 6 günlük yeni telefon.

Okudum hocam nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz e-posta falan daha yeni 5-6 günlük, tekrar e-posta açmak istemiyorum.

Ya da yeni açacagın hesaba açtıktan sonra hikaye falan paylaş üç beş arkadaşını ekle birkaç kişiyi takip et bundan dolayı olabilir. Instagram fake hesapları engelliyor.

Ne yapayım yardımcı olur musun @Enes Kalkan herkes fArk'lı diyor.

@GucukBey @SerdarT35 yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

Benim önceki telefonda da yeni hesap açınca kapatılıp duruyordu o telefon eskiydi yeni telefona geçtim sorun düzelmişti galiba direk cihazdan ban yeniyor.

Hocam açıkçası çok detaylı bilgim yok ancak parallel space(veya benzeri) uygulama üzerinden hesap açmayı dener misiniz? Kapanacak mı deneme amaçlı.
O nasıl oluyor, nasıl yapcam.

Benim önceki telefonda da yeni hesap açınca kapatılıp duruyordu o telefon eskiydi yeni telefona geçtim sorun düzelmişti galiba direk cihazdan ban yeniyor.
Hocam telefon daha yani hat falan 1 hafta oldu.

O nasıl oluyor, nasıl yapacağım.

Hocam telefon daha yani hat falan 1 hafta oldu.

Play Store'dan parallel space adlı çift uygulama programını yükleyip deneyin. Bende de sizin yaşadığınız durumdan olmuştu ama hesabım parallel spacede en fazla 1 hafta dayandı sonra yine askıya alındı.

Sonra bu sorunu Wi-Fi'yi ve telefonu sıfırlayarak çözmüştüm.

Play Store'dan parallel space adlı çift uygulama programını yükleyip deneyin. Bende de sizin yaşadığınız durumdan olmuştu ama hesabım parallel spacede en fazla 1 hafta dayandı sonra yine askıya alındı.

Sonra bu sorunu Wi-Fi'yi ve telefonu sıfırlayarak çözmüştüm.

Tek Wi-Fi sıfırlasak olur mu telefon 1 haftalık daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı