Instagram Açılan hesaplar sürekli askıya alınıyor

Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

Hocam şimdi ailenizden birinin telefonunu alıp oradan hemen hızlıca bir e-posta açın sonra o telefonda açtığınız e-posta ile aynı telefonda bir Instagram hesabı açın. Hesabi ailenizden birinin telefonuyla açtıktan sonra o hesaba kendi telefonunuzda giriş yapabilirsiniz.
kendi e postamı kendi telefonumda açmayımmı ?

Ben öyle yapıyordum yine ban yiyordum. Sen dene yine istersen.

Ama ben sıfırlamak istemiyorum, daha telefon yeni 1 haftalık

Tamam sonra o telefondan o hesabı ve Instagram hesabını nasıl çıkarırım?

Açtığınız Instagram hesabınızı o telefondan çıkış yaptırmak için sadece üç çizgiye tıklayıp, aşağı kaydırdıktan sonra hesaptan çıkış yapmanız yeterli olur. Açtığınız e-postayı silmek için Gmail'e gelip profil fotoğrafınıza tıkladıktan sonra aşağıdan bu cihazdaki hesapları yönet kısmına girip istediğiniz epostanin üstüne tıklayıp altındaki üç çizgiye basıp hesabı kaldır demeniz yeterli olur.

Açtığınız Instagram hesabınızı o telefondan çıkış yaptırmak için sadece üç çizgiye tıklayıp, aşağı kaydırdıktan sonra hesaptan çıkış yapmanız yeterli olur. Açtığınız e-postayı silmek için Gmail'e gelip profil fotoğrafınıza tıkladıktan sonra aşağıdan bu cihazdaki hesapları yönet kısmına girip istediğiniz epostanin üstüne tıklayıp altındaki üç çizgiye basıp hesabı kaldır demeniz yeterli olur.
Yarın yapacağım yapamazsam yazarım.

Başka telefondan mobil veri ile hesap açıp geçirdim telefonuma şu paralel uygulamasını yapmadım kendi telefonumdan nasıl yapacağım ve fotoğraflara falan erişebilir diyor? @Tebayo

Erişiyor yani paralel uygulamasına hepsine izin mi vereyim.

@Tebayo

Hesabı da klonladım hocam bir tanesi renkli duruyor bir tanesi siyah beyaz Instagram logosu altındaki mavi nokta var Instagram kullanmak için parallel space ile başka bir işim var mı?

@Tebayo

Hocam Instagram'a uygulamasından mı gireyim yoksa hep parallel spaceden mi? @Tebayo

Askıya alındı hesap geri of @Tebayo

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı