Çözüldü Açılan programlarda oluşan garip çizgiler nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Merhaba değerli arkadaşlar. Bilgisayarımı formatlayıp Windows 11'e geçtikten sonra açtığım programlarda şu şekil garip şekiller oluşmaya başladı sorunu tam olarak kestiremedim sadece atacağım programda değil bu mesela faremin driverinde falan da oluşuyor bunu nasıl çözebiliriz.

resim_2025-08-18_155003587.png

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-18_154549180.png
    resim_2025-08-18_154549180.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 21
Çözüm
Merhaba değerli arkadaşlar. Bilgisayarımı formatlayıp Windows 11'e geçtikten sonra açtığım programlarda şu şekil garip şekiller oluşmaya başladı sorunu tam olarak kestiremedim sadece atacağım programda değil bu mesela faremin driverinde falan da oluşuyor bunu nasıl çözebiliriz.

Eki Görüntüle 2558077

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp 1-2 sürüm öncesini kurmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2558077

Çözüm

Formatlamadan önceki sürücü sürümü ile aynı sürümü kullanıyorum Windows 11'e geçtikten sonra oluştu.

Formatlamadan önce yoktu.

Formatlamadan önceki sürücü sürümü ile aynı sürümü kullanıyorum Windows 11'e geçtikten sonra oluştu.

Formatlamadan önce yoktu.

Tamam siz dediğimi deneyin.

Temmuz 1 de çıkan bir sürücüyü indirmiştim.

Tekrar kaldırıp tekrar başka bir sürüm kurmayı deneyeceğim.

Windows arama çubuğuna aygıt yükleme ayarlarını değiştir yazın. Karşınıza çıkan seçenekte hayır seçeneğini seçin. Daha sonra güvenli modda DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sürücünün Windows Update tarafından otomatik olarak indirilmesini engelle seçeneğini tikleyin. Ardından indirdiğiniz ekran kartı sürücüsünü tekrar kurup sistemi test edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı