Burakrals
Megapat
Daha fazla
Öncelikle merhabalar, arkadaşımın başına gelen bu sorun için çözüm arayalım diye böyle bir konu oluşturdum. Bilgisayarını açınca "no signal" hatası alıyor. Kasayı açıp çalıştırdığımda fanlar dönüyor, sıkıntı yok ama ekran kartı fanı 5-10 saniye çalıştıktan sonra duruyor. Tahminimce ısınmadığı için boş yere dönmüyordur. Eğer fanın dönmeye devam etmesi lazımsa sorun ekran kartı ile alakalı olabilir. Ekran kartı model GTX 1050. RAM yuvasını değiştirdim ve temizledim ancak bir çözüm olmadı. Ekran kartını yerinden çıkardım. Anakarta bağlayacaktım. Ekran kartsız açacaktım bilgisayarı ama onu da yapamadım. Anakarta bağlayacağım aparatı bulamadım. O yüzden bir daha taktım ekran kartını. Bilgisayar açılırken "dıt" sesi gelir, tahminimce o ses HDD'den gelir, o ses gelmiyor. HDD nasıl sökülür, nasıl takılır, nasıl tamir edilir bilgim olmadığı için dokunmadım. Onun dışında HDMI'i dönüştürücü ve kablolar tamamen değişti. Belki çözünürlük bozulmuştur diye BIOS menüsüne girmeye çalıştım. Ona da giremedim. Tüm çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: