Aciliyet belirterek pasaport alınabilir mi?

Pasaport başvuru randevusu mu alamiyorsun? Aciliyet için gosterebilecegin her şeyi göster. Kabul etmiyorlarsa yine de başvur ve şansliysan 3-4 gün içinde gelebilir pasaport. Ben normal şekilde başvurmuştum 3 günde gelmişti geçen aralık ayında.

Başvurdum zaten sıkıntı orada bir türlü basıma verilmedi.

Başvurdum zaten sıkıntı orada bir türlü basıma verilmedi.

Salı günü mesai sonuna kadar bekleyeceğim. Artık basılmaz ise çaresine bakacağım.

Şu pasaport bir hallolsa geleceğim de. Gelebilirsem Moskova.

Kargosu, noterde çevirisi, apostil işlemi. 8 Mayıs'ta dahi gelse işime yaramaz ki.

Noterde bu dediğiniz işlem 2 saat maksimum 3 saate hal oluyor. Uçak biletin varsa arkadaşların dediği gibi hızlandırabilirsin yoksa hızlandırtamazsın ayrıca burs başvurusuna başvurmadan önce vermen gereken belgeler bunlar benim bildiğim çünkü bende Çin için başvuruda bulunuyorum bu hafta, pasaport fotoğraf, sicil, sağlık raporu tarzı belgeler istendi.

Umarım çözüme kavuşturursun.

Umarım, resmen geleceğim ile oynayacak bir pasaport.

Noterde bu dediğiniz işlem 2 saat maksimum 3 saate hal oluyor. Uçak biletin varsa arkadaşların dediği gibi hızlandırabilirsin yoksa hızlandırtamazsın ayrıca burs başvurusuna başvurmadan önce vermen gereken belgeler bunlar benim bildiğim çünkü bende Çin için başvuruda bulunuyorum bu hafta, pasaport fotoğraf, sicil, sağlık raporu tarzı belgeler istendi.

Uçak biletim yok. Zaten eylül ayında gideceğim. Belgeleri şimdiden istiyorlar.
Ayrıca uçak bileti harici bir şey kabul etmiyorlar mı?

Son düzenleme:
Umarım, resmen geleceğim ile oynayacak bir pasaport.

Uçak biletim yok. Zaten eylül ayında gideceğim. Belgeleri şimdiden istiyorlar.
Ayrıca uçak bileti harici bir şey kabul etmiyorlar mı?

Benim bildiğim yok, zaten bana 4 günde gelmişti 2020 senesinde. Şu an 2 hafta diye biliyorum ortalama süresi, sizin ne kadar oldu başvuralı.

Benim bildiğim yok, zaten bana 4 günde gelmişti 2020 senesinde. Şu an 2 hafta diye biliyorum ortalama süresi, sizin ne kadar oldu başvuralı.

1 hafta oldu haftaya gelmez ise hakkım yanacak.

Bursu Çin hükümeti mi veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı