Sürprizbozan The Last of Us Part 1 sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İlk önce konuya tüm cevap yazanlardan teşekkür ederim. İlk önce belirtmek isterim ki benim için en iyi hikayeli oyun RDR 2'dir. Muhtemelen oyunun sonunu beğenmeme sebebim 1 yıldır oyunu oynamak isteyip sürekli en uygun zaman için erteletip bu zaman boyunca sürekli bana "en iyi hikayeli oyun" "RDR'den daha iyi" "daha iyisi yok" "RDR2, TLOU'nun yanında çöp!" dendiği için ve oyunu crackli indirip aşırı sevip sonra 2 hafta boyunca oyunu satın almak için beklerden bin bir türlü hayaller kurduğum için kaynaklanıyordur. Çünkü bunca süre oyunu bekleyip bunca süre tonla oyun hakkında olumlu övgü alınca benim oyun hakkında beklenti seviyem çıkabilecek en son noktaya çıktı diye tahmin ediyorum. O yüzden TLOU p1'in sonu ne kadar aşırı güzel olsa da benim aşırı beklentimden kaynaklı bana kötü gibi geldi anladığım kadarı ile.

En iyisi letf behind ve part 2'yi de oynayayım, eğer hala daha beğenmezsem belli bir zaman geçtikten sonra rahat kafa ile (yaz tatilinde falan) oyunu tekrar oynayayım. Çünkü anladığım kadarı ile bu kadar güzel bir oyunu sırf aşırı beklentiye girdiğim için berbat ettim gibi geliyor.

İlk önce konuya tüm cevap yazanlardan teşekkür ederim. İlk önce belirtmek isterim ki benim için en iyi hikayeli oyun RDR 2'dir. Muhtemelen oyunun sonunu beğenmeme sebebim 1 yıldır oyunu oynamak isteyip sürekli en uygun zaman için erteletip bu zaman boyunca sürekli bana "en iyi hikayeli oyun" "RDR'den daha iyi" "daha iyisi yok" "RDR2, TLOU'nun yanında çöp!" dendiği için ve oyunu crackli indirip aşırı sevip sonra 2 hafta boyunca oyunu satın almak için beklerden bin bir türlü hayaller kurduğum için kaynaklanıyordur. Çünkü bunca süre oyunu bekleyip bunca süre tonla oyun hakkında olumlu övgü alınca benim oyun hakkında beklenti seviyem çıkabilecek en son noktaya çıktı diye tahmin ediyorum. O yüzden TLOU p1'in sonu ne kadar aşırı güzel olsa da benim aşırı beklentimden kaynaklı bana kötü gibi geldi anladığım kadarı ile.

En iyisi letf behind ve part 2'yi de oynayayım, eğer hala daha beğenmezsem belli bir zaman geçtikten sonra rahat kafa ile (yaz tatilinde falan) oyunu tekrar oynayayım. Çünkü anladığım kadarı ile bu kadar güzel bir oyunu sırf aşırı beklentiye girdiğim için berbat ettim gibi geliyor.

RDR2 tek bir oyun. TLOU ise bir seri, o yüzden karşılaştırılamaz çok. RDR2 finaliyle dikkat çekiyor, TLOU ise tam tersi. Zaten part 2 de oynayınca anlarsın. Asıl final olarak bakmaman lazım part 1'e.

RDR2 tek bir oyun. TLOU ise bir seri, o yüzden karşılaştırılamaz çok. RDR2 finaliyle dikkat çekiyor, TLOU ise tam tersi. Zaten part 2 de oynayınca anlarsın. Asıl final olarak bakmaman lazım part 1'e.

Tek sıkıntı tüm serinin Steam de 3.000 TL civarı tutması :D
(İndirimli fiyatdan.)

Fanatiklerden hep uzak durun derim. Öven ile gömen arasında gram fark yok benim için, iki kısımda aptalca laflar söylüyor doğrusu.

Bir oyuna sıfır beklenti ile girdiğiniz zaman o oyunun güzelliği 10-20 kat artıyor. Watch Dogs 1 ile WD2 iyi bir örnek buna, WD1 "GTA 5'ten daha iyi." diye sundular ama WD2'yi "Biz birşey yaptık." diye.

Şahsen Red Dead Revolver bile oynamış biri olarak RD serisi, TLOU ikilisinden daha iyi deneyim ve zevk verdi. TLOU için ama çöp diyecek kadar kafayı sıyırmadım genede. "Part 1: A, Part 2 ise A+" bir oyun gözümde. Teknik kısma girersek tabi TLOU açık dünya olmadığı için RDR ikilisinden çok daha iyi, sadece fizik motoru RDR 1'in daha hoş.

Son düzenleme:
@Astrofc Last Of Us'ı izlemiş, RDR'yi oynamış birisi olarak ikisi de gerçekten çok kaliteli yapımlar. Last Of Us mı RDR mi diye ayırt etmek çok zor. Last Of Us'ın hikayesi, atmosferi daha ilgimi çeken yönde. Bu yüzden hikaye olarak Last Of Us diyebilirim. RDR 2'nin hikayesi, karakterleri, atmosferi ve açık dünya konusunda eşi benzeri yoktur, fiyatına kesinlikle fazlasıyla değen bir oyun.

@He stole my money Katılıyorum. İşleri güçleri toksiklik yapmaktan başka bir şey değil. Sürekli ''TLOU iyi, RDR çöp'' ''RDR İyi, TLOU çöp'' diyen tayfadan bir şey bekleyemezsin. Sorsan ölümüne savundukları oyunu tanımlayamazlar bile.

@He stole my money katılıyorum. İşleri güçleri toksiklik yapmaktan başka bir şey değil. Sürekli "TLOU iyi, RDR çöp" "RDR iyi, TLOU çöp" diyen tayfadan bir şey bekleyemezsin. Sorsan ölümüne savundukları oyunu tanımlayamazlar bile.

Bence de hocam, RDR çöp bu arada.

@He stole my money Katılıyorum. İşleri güçleri toksiklik yapmaktan başka bir şey değil. Sürekli ''TLOU iyi, RDR çöp'' ''RDR İyi, TLOU çöp'' diyen tayfadan bir şey bekleyemezsin. Sorsan ölümüne savundukları oyunu tanımlayamazlar bile.
Ülkemiz için ekstra olarak bir fanatiklik ve bir ortama girme içgüdüsü inanılmaz keskin. Sırf herhangi bir konuda diğer fanatiklerden taktir ve kabul görmek için kitleye oynayanda baya var.
Aynı şekilde marjinel görünmek isteyen baya var.

Her konuda zaten "Fenarbahçe vs Galatasaray" muhabbetinden farksız kavga var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı