Mamistv1
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu
Samsung A30S
- Meslek
- Mağaza sahibi
İlk önce konuya tüm cevap yazanlardan teşekkür ederim. İlk önce belirtmek isterim ki benim için en iyi hikayeli oyun RDR 2'dir. Muhtemelen oyunun sonunu beğenmeme sebebim 1 yıldır oyunu oynamak isteyip sürekli en uygun zaman için erteletip bu zaman boyunca sürekli bana "en iyi hikayeli oyun" "RDR'den daha iyi" "daha iyisi yok" "RDR2, TLOU'nun yanında çöp!" dendiği için ve oyunu crackli indirip aşırı sevip sonra 2 hafta boyunca oyunu satın almak için beklerden bin bir türlü hayaller kurduğum için kaynaklanıyordur. Çünkü bunca süre oyunu bekleyip bunca süre tonla oyun hakkında olumlu övgü alınca benim oyun hakkında beklenti seviyem çıkabilecek en son noktaya çıktı diye tahmin ediyorum. O yüzden TLOU p1'in sonu ne kadar aşırı güzel olsa da benim aşırı beklentimden kaynaklı bana kötü gibi geldi anladığım kadarı ile.
En iyisi letf behind ve part 2'yi de oynayayım, eğer hala daha beğenmezsem belli bir zaman geçtikten sonra rahat kafa ile (yaz tatilinde falan) oyunu tekrar oynayayım. Çünkü anladığım kadarı ile bu kadar güzel bir oyunu sırf aşırı beklentiye girdiğim için berbat ettim gibi geliyor.
En iyisi letf behind ve part 2'yi de oynayayım, eğer hala daha beğenmezsem belli bir zaman geçtikten sonra rahat kafa ile (yaz tatilinde falan) oyunu tekrar oynayayım. Çünkü anladığım kadarı ile bu kadar güzel bir oyunu sırf aşırı beklentiye girdiğim için berbat ettim gibi geliyor.