Açılmayan Acer Nitro 16 iade edilmeli mi?

Legend_of_wasd

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Acer Nitro 16 laptopum bugün elime geçti Windows'u daha yeni kurdum bir odadan çıktım girdim ekran kapanmıştı, şarja taktım Power tuşuna bastım açılmadı. Bayağı bir şey denedim basılı tutmayı falan birkaç kere çıkarıp çıkarıp taktım şarj kablosunu (zarar vermiş midir bilmiyorum) öyle denedim. Hiçbir şey fayda etmedi. Aynı model notebookta daha önceden sorunu yaşamış birini gördüm oradan prizden çek güç tuşuna 15 saniye basılı tut sonra tekrar aç önerisini gördüm yaptım açıldı adamda da açılmış o da yeni kurduğunda olmuş. Ama adamda sonradan tekrarlanmış olay. Bende de tekrarlanır mı? Ürünü değişime servise göndereyim mi? Göndermek de istemiyorum gönderirsem üniversitede olacağım başka şehirde 2-3 ay eve gelse bile elime geçmeyecek.

Bir de Acer servisi çok kötü diyorlar değişim yaparlar mı ki?

Merhaba, Acer Nitro 16 laptopum bugün elime geçti Windows'u daha yeni kurdum bir odadan çıktım girdim ekran kapanmıştı, şarja taktım Power tuşuna bastım açılmadı. Bayağı bir şey denedim basılı tutmayı falan birkaç kere çıkarıp çıkarıp taktım şarj kablosunu (zarar vermiş midir bilmiyorum) öyle denedim. Hiçbir şey fayda etmedi. Aynı model notebookta daha önceden sorunu yaşamış birini gördüm oradan prizden çek güç tuşuna 15 saniye basılı tut sonra tekrar aç önerisini gördüm yaptım açıldı adamda da açılmış o da yeni kurduğunda olmuş. Ama adamda sonradan tekrarlanmış olay. Bende de tekrarlanır mı? Ürünü değişime servise göndereyim mi? Göndermek de istemiyorum gönderirsem üniversitede olacağım başka şehirde 2-3 ay eve gelse bile elime geçmeyecek.

Bir de Acer servisi çok kötü diyorlar değişim yaparlar mı ki?

1 dk basılı tut olmazsa başka önereceğim.

Ürün linki atar mısınız? İade etmenize veya servise gerek olduğu düşünmüyorum.

Kontrol etmek lazım bazen bende de oluyordu laptopumda masaüstüne geçtim bu yüzden.
Sizin model neydi hocam?

Cihaz güzel ama fiyatı pahalı. Daha ucuza alınıyor ve o fiyata 4070 laptop alınıyordu.

Aynı laptop: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,803875233.html

4070 laptop.

Hplerin ekranı kötü hocam 4070 4060 çok farklı değil ya ondan tercih ettim. Aynı laptop dediğiniz 16 GB RAM'li bu attığım linkteki indirimdeydi zaten 48e aldım.

Sizin model neydi hocam?

Lenovo 7-8 senelik cihaz fakat modelini bilmiyorum 4. nesil i5 vardı 6 GB RAM 120 SSD. fena değildi

Hplerin ekranı kötü hocam 4070 4060 çok farklı değil ya ondan tercih ettim. Aynı laptop dediğiniz 16 GB RAM'li bu attığım linkteki indirimdeydi zaten 48e aldım.

HPlerin ekranı abartıldığı kadar kötü değil. Görende siyah beyaz gösteriyor zannedecek. 48'e aldıysanız yine biraz iyi. 16 GB RAM'ler 1500TL'den başlıyor benim attığımada RAM ekleyince 47.5K oluyor zaten. Sizin cihazın 2K paneli olması lazım. Şahsen 4060 ile 2K'yı pek yakıştırmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı