Açılmayan internet aboneliğini iptal edebilir miyim?

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar Millenicom'dan fiber internet aldım ama 3 gündür ekip gönderip kurduracaklar. Sizce iptal edebilir miyim? Sözleşmeden ifa edilmemiş olması durumunda cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz yazıyor. 24 saat içerisinde kapatıyorlarmış ama 1 aydır iptal edilmeyenler varmış. İptal edebilir miyim? Bir problem olur mu?

Arkadaşlar Millenicom'dan fiber internet aldım ama 3 gündür ekip gönderip kurduracaklar. Sizce iptal edebilir miyim? Sözleşmeden ifa edilmemiş olması durumunda cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz yazıyor. 24 saat içerisinde kapatıyorlarmış ama 1 aydır iptal edilmeyenler varmış. İptal edebilir miyim? Bir problem olur mu?

Olmaz iptal edebilirsiniz. Sonuçta daha bağlanmadı biraz bağrın çağrın anında iptal ederler. Türk.net düşünürseniz de link bırakacağım belki lazım olur.

Ekipler geldiğinde bağlatmıyorum diyebilirsiniz aynı şey.
Hocam ekip gelmiyor ki söyleyeyim 🤣
Olmaz iptal edebilirsiniz. Sonuçta daha bağlanmadı biraz bağrın çağrın anında iptal ederler. Türk.net düşünürseniz de link bırakacağım belki lazım olur.

Hocam ben iptal edip direkt Turknet'e başvursam pazartesi günü açılır mı? VDSL olarak bağlatsam. Hali hazırda modemim var. Herhangi bir kurulum ekibi istememe gerek var mı yoksa kabloyu takıp modem kurulumu yaptıktan sonra internetim hemen gelir mi? Bir de bir arkadaşa konuda bölgede eğer ekipler alıyorsa kargoya gerek yok demişsiniz ben Samsun'da oturuyorum şu anda ihtiyacım var mı? Daha önce Türknet kullandım 1 yıla yakın ama hiç evrak vesaire göndermedim. Modemi kabloya bağlayıp kullandım. Kuruluma bile kimse gelmemişti.

Son düzenleme:
Hocam ben iptal edip direkt TurkNet'e başvursam pazartesi günü açılır mı? VDSL olarak bağlatsam. Hali hazırda modemim var. Herhangi bir kurulum ekibi istememe gerek var mı yoksa kabloyu takıp modem kurulumu yaptıktan sonra internetim hemen gelir mi? Bir de bir arkadaşa konuda bölgede eğer ekipler alıyorsa kargoya gerek yok demişsiniz ben Samsun'da oturuyorum şu anda ihtiyacım var mı? Daha önce TurkNet kullandım 1 yıla yakın ama hiç evrak vesaire göndermedim. Modemi kabloya bağlayıp kullandım. Kuruluma bile kimse gelmemişti.

Şimdi ben en kısa süre de etiketleme yaptırırım ekipler gelmek zorunda belgeleri ya siz kargo ile göndereceksiniz ya da ekipler alacak maalesef. Şöyle yapabiliriz siz benim kod ile başvurun ben en kısa sürede etiketlemeyi yaptırayım daha sonra ankastrenizde üzerinde isminiz yazılı kablo olacak onu evinize gelen kabloya siz bağlayabilirseniz bağlayın bağlayamazsanız elektrikçiden yardım alabilirsiniz daha sonra modemi kurup kullanabilirsiniz. Ben en hızlı olacak şekilde yarım etmeye çalışırım.

Şimdi ben en kısa süre de etiketleme yaptırırım ekipler gelmek zorunda belgeleri ya siz kargo ile göndereceksiniz ya da ekipler alacak maalesef. Şöyle yapabiliriz siz benim kod ile başvurun ben en kısa sürede etiketlemeyi yaptırayım daha sonra ankastrenizde üzerinde isminiz yazılı kablo olacak onu evinize gelen kabloya siz bağlayabilirseniz bağlayın bağlayamazsanız elektrikçiden yardım alabilirsiniz daha sonra modemi kurup kullanabilirsiniz. Ben en hızlı olacak şekilde yarım etmeye çalışırım.
Hocam şu Millenicom'dan kurtulabilirsem bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Ya hocam bu kadar saçma bir sistem olamaz. Adamlar bütün işlemleri ilk gün halletti interneti açmıyorlar. Uğraşacağım için bir daha değiştirme de istemiyorum. Zaten 4 gündür internetim yok. Rezalet bir sistem. Şikayetvara yazdım 15 dakika kadar önce aradılar diyorum ki sizinle aynı sistemi uygulayan başka bir sağlayıcı 1.5 saatte kurdu interneti. O farklı sağlayıcı beyefendi diyor bana. Bugün içerisinde servis gelmezse cayma hakkımı kullanacağım. Taahhütlü paket aldım ama 14 gün cayma hakkı var diyor para ödemem değil mi?

Ya hocam bu kadar saçma bir sistem olamaz. Adamlar bütün işlemleri ilk gün halletti interneti açmıyorlar. Uğraşacağım için bir daha değiştirme de istemiyorum. Zaten 4 gündür internetim yok. Rezalet bir sistem. Şikayetvara yazdım 15 dakika kadar önce aradılar diyorum ki sizinle aynı sistemi uygulayan başka bir sağlayıcı 1.5 saatte kurdu interneti. O farklı sağlayıcı beyefendi diyor bana. Bugün içerisinde servis gelmezse cayma hakkımı kullanacağım. Taahhütlü paket aldım ama 14 gün cayma hakkı var diyor para ödemem değil mi?

Ödemezsiniz. Cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı