- Makaleler
- 3
Arkadaşlar bilgisayarımın kasasını açmaya çalışıyorum tüm vidaları söktüm ancak son vidayı açamıyorum. Tornavida ile döndürebiliyorum ama ne sıkılıyor ne gevşiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Pas sökücü sık.Arkadaşlar bilgisayarımın kasasını açmaya çalışıyorum tüm vidaları söktüm ancak son vidayı açamıyorum. Tornavida ile döndürebiliyorum ama ne sıkılıyor ne gevşiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam laptop açmaya çalışıyorum zarar gelir mi?Pas sökücü sık.
Onu anlayamadım. Vidayı hareket ettirebiliyorum ama yukarı aşağı bir değişme olmuyor.Vida yalama mı yoksa çok mu sıkışmış.
Hocam bende sadece tek yön var.Termal macun yenilemek için laptopun termal demirlerini çıkarırken vida yalama olmuştu çok uğraştım hiçbir şekilde halledemedim, en son torna vida ile üstüne yüksek baskı uygulayıp başka bir tornavidayla altından vidayı yukarı doğru ittim, daha sonra açıldı zaten.
Bişe olmaz azıcık sık.Hocam laptop açmaya çalışıyorum zarar gelir mi?
Onu anlayamadım. Vidayı hareket ettirebiliyorum ama yukarı aşağı bir değişme olmuyor.
Hocam bende sadece tek yön var.
Evet yalama olmuş, yukarıda arkadaşın anlattığı tekniği uygulayabilirsiniz.Onu anlayamadım. Vidayı hareket ettirebiliyorum ama yukarı aşağı bir değişme olmuyor.
Termal macun yenilemek için laptopun termal demirlerini çıkarırken vida yalama olmuştu çok uğraştım hiçbir şekilde halledemedim, en son torna vida ile üstüne yüksek baskı uygulayıp başka bir tornavidayla altından vidayı yukarı doğru ittim, daha sonra açıldı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.