Açılmayan Windows 7 Casper Nirvana da Dosyaları Yedekleme

MuratAkkoyunlu

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2014
Mesajlar
3
Öncelikle Merhaba arkadaşlar, windows 7 casper nirvana laptopum var 2 senelik. 0x000000F4 Hatası veriyor. Bilgisayardaki tüm yolları denedim ama olmuyor. Format atmak istemiyorum. Çünkü önemli resimler, müzikler, dosyalar var. Yani amacım bu dosyaları yedeklemek. Bu dosyaları nasıl yedekleyebilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ya da Linux'un Live versiyonlarını USB'ye yazdırıp bilgisayarı bu USB'den başlatarak dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.
 
Mesela bu rehberle Kaspersky Rescue Disk'i USB belleğe yazın. Sonra bilgisayarı USB bellekten boot edin ve Rescue Disk'in uygulamarı arasında yer alan bir File Manager ile dosyalarınızı Bir harici diske kaydedin. Aslında bu iş için NTFS'e yazabilen bir Linux dağıtımı iyi olur. Yoksa Linux boot edince NTFS biçimli harici diskinize veri yedeklemesi yamazsınız.

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

Alternatif olarak laptopun altında disk yuvası vardır. Kapağı sökün ve disk yuvasındaki sabit diski çıkartın. Sabit diski ister bir masaüstü PC'ye bağlayabilir, isterseniz de bir USB disk kutusu ile başka bir PC'ye bağlayarak verileriniz kurtarabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözmüşsünüz ama aklınızda bulunsun çökmüş pclerde veri kurtarmak için windowsmini yi cd ye yazarak kullandığınızda cd üzerinden çalışır böylece tüm veriliri kurtarabilirsiniz :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı