Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar şu an çok açım ve yemek yiyemem. Bu hissi nasıl bastırabilirim?
Spykee Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 162 22 Mayıs 2020 #2 Düzenli aralıklarla su içmek bastırıyor biraz onun dışında öğün aralarında yulaf yerseniz tok tutar.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #3 Spykee dedi: Düzenli aralıklarla su içmek bastırıyor biraz onun dışında öğün aralarında yulaf yerseniz tok tutar. Genişletmek için tıkla... Ben su içince kendimi daha aç hissediyorum.
Spykee dedi: Düzenli aralıklarla su içmek bastırıyor biraz onun dışında öğün aralarında yulaf yerseniz tok tutar. Genişletmek için tıkla... Ben su içince kendimi daha aç hissediyorum.
Spykee Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 162 22 Mayıs 2020 #4 Heiwa9 dedi: Ben su içince kendimi daha aç hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Diyetmi yapıyorsunuz?
Heiwa9 dedi: Ben su içince kendimi daha aç hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Diyetmi yapıyorsunuz?
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #5 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar şu an çok açım ve yemek yiyemem. Bu hissi nasıl bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... Boş boş maydonoz ye. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar şu an çok açım ve yemek yiyemem. Bu hissi nasıl bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... Boş boş maydonoz ye.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #6 Spykee dedi: Diyetmi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hatta 12 yaşındayım ve 33 kiloyum.
Spykee dedi: Diyetmi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hatta 12 yaşındayım ve 33 kiloyum.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 22 Mayıs 2020 #7 Suyu çok içmeye özen gösterin vücut az su içince vücudu aç hissetmesini sağlar diye biliyorum az su içmekte susuzluk yapar.
Suyu çok içmeye özen gösterin vücut az su içince vücudu aç hissetmesini sağlar diye biliyorum az su içmekte susuzluk yapar.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 22 Mayıs 2020 #8 Oruç tutarken mi yoksa normal hayatta mı pek anlam veremedim.
Spykee Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 162 22 Mayıs 2020 #9 Heiwa9 dedi: Hayır. Hatta 12 yaşındayım ve 33 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Sabah kahvaltısında yulaf ve haşlanmış yumurtalı bir kahvaltı yaparsan ve lifli besinlere özen gösterirsen açlık hissini bastırabilirsin elinden geldigince paketli gıdalardan uzak dur ve tatlı cok yememeye calıs.
Heiwa9 dedi: Hayır. Hatta 12 yaşındayım ve 33 kiloyum. Genişletmek için tıkla... Sabah kahvaltısında yulaf ve haşlanmış yumurtalı bir kahvaltı yaparsan ve lifli besinlere özen gösterirsen açlık hissini bastırabilirsin elinden geldigince paketli gıdalardan uzak dur ve tatlı cok yememeye calıs.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #10 Oktay Usta dedi: Oruç tutarken mi yoksa normal hayatta mı pek anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Normal hayatta.
Oktay Usta dedi: Oruç tutarken mi yoksa normal hayatta mı pek anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Normal hayatta.