Açtığımız konuya ekran alıntısı eklemek yasak mı?

dejawu

Centipat
Katılım
11 Kasım 2019
Mesajlar
20

Bu konuyu yeni açtım. Fotoğraf sunucuya yükledim ve jpeg uzantısını açtığım yukarıdaki konuya ekledim. O ekran alıntısı moderatör tarafından silinmiş.

CUDA10.2 yükleme sırasında sorun oluşturan bir hatayı içeriyordu. Buraya da ekliyorum. Ben hiçbir forum da görmediğim sorunları burada yaşıyorum. O moderatör arkadaşın üye adını görseydim, özelden yazardım kendisine.

Açtığımız konuyu düzenleme işlemini de yapamıyorum.

7u6rwi62Ru6oPFsW2BbJLA.jpeg
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif resim servislerine yükleyip paylaştıysanız o yasak ama aşağıdaki kısımdan yüklerseniz sorun yok.


O zaman görsel ekle > by url bölümünü de kaldırsınlar. Bu foruma üye olduğumdan beri bir sürü zorluk yaşadım. Yeni açtığım konuya güncelleme yapamıyorum. Bir sürü sudan sebepten ceza puanları geldi.

Yazdığım son mesaj. "Admin, insanları bu kadar sıkarsanız forumun özgürlüğü kalmaz. Çok sayıda foruma üye oldum ama sizin gibi katı kuralları olanı ilk defa görüyorum. Ama siz doğru bildiğinizden şaşmayacaksınız."
 
Technopat, katı kurallarla ilgili çooooook kez eleştirildi, başarılı olamayacak denildi ama şu anda Türkiye'nin en çok kullanılan forum sitelerinden bir tanesi.

Kural kuraldır, burası öyle "Reyting alalım, kural olmasın, öne çıkalım, herkes istediğini yapsın" forumu değil. Buranın bir düzeni var. Buranın bir disiplini var. Bu düzene uymak istemiyorsanız sağ üst köşeden çıkış yapabilirsiniz. Zorla tutulmuyorsunuz.

Ayrıca kurallarda şöyle bir madde var:
27. Konulara eklenen resimler sadece Sosyal'e yüklenmelidir. Hızlıresim vb. servisler yasaktır. Technopat Sosyal'e Resim Yükleme Rehberi...

Resmi URL olarak yükleyebileceğiniz bölüm olması, kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Son olarak, ben sizin istisna olduğunuzu ve bir daha gelmeyeceğinizi düşünmüyorum. Bunu diyen çooook kişi oldu ve büyük bir kısmı eninde sonunda geri döndü.
 
O zaman görsel ekle > by URL bölümünü de kaldırsınlar.
Forum sistemlerinde metin editörlerinde var olan bir özellik o ve bu sebeple istesem de istemesen de başka bir editör kullanmadıkça o özellik olur. Kurallarda kullanmamanız gerektiği yazıyor. Bu kuralın amacı ileride resimlerin kaybolmasını engellemek.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı