Adal Neptune alınır mı?

Hocam çok gerginsiniz. Bilgisayar alacaksanız ilk gördüğünüz ürünü almayın. Tek tek araştırarak alın, bilgi edinerek alın. Sitelerin güvenilirliği konusunda sosyalde aratırsanız birsürü konu çıkacaktır zaten.
böyle yaptım hocam

Dosya Ekleri

• HAQQUS-GGWP! _ i3-10100F _ RTX 3050 _ 16 GB 3200 MHz DDR4 _ 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLG...png
    HAQQUS-GGWP! _ i3-10100F _ RTX 3050 _ 16 GB 3200 MHz DDR4 _ 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLG...png
    227,4 KB · Görüntüleme: 54
böyle yaptım hocam
Güzel yapmışsınız hocam işlemciyi de değiştirmişsiniz. Fakat kasalardan hangisi daha iyi bilmiyorum 650W yerine 550W seçmişsiniz. Size önerim 650W olan olur.

Güzel yapmışsınız hocam işlemciyi de değiştirmişsiniz. Fakat kasalardan hangisi daha iyi bilmiyorum 650W yerine 550W seçmişsiniz. Size önerim 650W olan olur.

Hocam böyle bir PC niye hala stoku bitmemiş.

Böyle bir PC dediğiniz ne hocam? Normal fiyatlar.

Hocam ben bulamadım 12 k ya böyle bir sistem bunun dısında.

Ve bu sistemle oyunlarda alacagım FPS'ler ne olur Rust Fortnite CS:GO gibi oyunklarda.

Son düzenleme:
Hocam bir daha Omega-S gibi bir sistem gelmesi çok zor.Bende araştırma içerisindeyim.O tür sistem görürseniz forumda veya konu açarsanız etiketlerseniz çok iyi olur.
Aklımda bulunsun hocam. Ben karne indirimlerinde 11400f 3060 sistemi 14k'ya aldım.
Hocam ben bulamadım 12 k ya böyle bir sistem bunun dısında.

Ve bu sistemle oyunlarda alacagım FPS'ler ne olur Rust Fortnite CS:GO gibi oyunklarda.
Hocam bazen geliyor böyle sistemler. Bu arada 650W kasayı alacaksınız değil mi? Ben 11400f 3060 sistemle Cyberpunk'u 1080p Ray tracing, Full ultra ayarlar, dlss performanstayken 70fps civarı alıyorum. Dediğiniz oyunlarda gayet akıcı oynarsınız. Ayrıca monitör için de fikir istiyorsanız konu açmayı unutmayın.

Aklımda bulunsun hocam. Ben karne indirimlerinde 11400F 3060 sistemi 14K'ya aldım.

Hocam bazen geliyor böyle sistemler. Bu arada 650W kasayı alacaksınız değil mi? Ben 11400F 3060 sistemle Cyberpunk'u 1080p Ray Tracing, Full Ultra ayarlar, DLSS performanstayken 70FPS civarı alıyorum. Dediğiniz oyunlarda gayet akıcı oynarsınız. Ayrıca monitör için de fikir istiyorsanız konu açmayı unutmayın.

Hocam 650W olanı alacağım ama AMD'nin driverında herhangi bir sıkıntı var mıdır su anda.

Aklımda bulunsun hocam. Ben karne indirimlerinde 11400f 3060 sistemi 14k'ya aldım.

Hocam bazen geliyor böyle sistemler. Bu arada 650W kasayı alacaksınız değil mi? Ben 11400f 3060 sistemle Cyberpunk'u 1080p Ray tracing, Full ultra ayarlar, dlss performanstayken 70fps civarı alıyorum. Dediğiniz oyunlarda gayet akıcı oynarsınız. Ayrıca monitör için de fikir istiyorsanız konu açmayı unutmayın.
ve PSU ne yapmalıyım arkadaşlarım bir tane almalısın dediler ama

Aklımda bulunsun hocam. Ben karne indirimlerinde 11400F 3060 sistemi 14K'ya aldım.

Hocam bazen geliyor böyle sistemler. Bu arada 650W kasayı alacaksınız değil mi? Ben 11400F 3060 sistemle Cyberpunk'u 1080p Ray Tracing, Full Ultra ayarlar, DLSS performanstayken 70FPS civarı alıyorum. Dediğiniz oyunlarda gayet akıcı oynarsınız. Ayrıca monitör için de fikir istiyorsanız konu açmayı unutmayın.

Majesty Silver | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu alsam nasıl olur hocam.

Hocam 650W olanı alacağım ama AMD'nin driverında herhangi bir sıkıntı var mıdır su anda.

Majesty Silver | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu alsam nasıl olur hocam.
Hocam PSU sonradan değiştirmeniz gerekir. Ama bir süre bu PSU ile idare edebilirsiniz. Yatacağım şimdi yarın yola çıkıyorum yolda yazabilirsem yazarım. İyi akşamlar.

Hocam bunu alacaksanız SSD değiştirmeniz gerek. O da 13000 üstüne çıkıyor.

@fizzy
Hocam hala arıyorsanız bir bakılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı