Tüm modları atabilecek biri var mı?
@Brokol_61 eğer hala oynamak istiyorsan oynayabilirsin modları yazıyorum öncelikle sürüm olaram 1.19.2 forgeoptifine sürümü gerekli.
Modlar:
Badmobs (zombi hariç diğer canlı doğumunu kapatma)
Day counter (gün sayacı)
Day zombies rebooted ( zombiler uzaktan görme.
Improved mobs (akıllı moblar)
Mobsunscreen ( moblar güneşte yanmıyor)
Timeless and classic Zero (silah modu)
Lost Cities (köyler yerine şehir doğumu)
Mobifer(zombilerin gün geçtikçe hasar hız arttırmaları)
Camspite structures( kamp alanları)
Furniture mod(eşya modu)
Enhanced celestials(kanlı ay modu)
Minetraps (dikenli tel vb modu)
Zombie awareness ( zombilerin sese ışığa doğru gitmeleri)
Resource packs:
Fresh animations ve tissious zombie pack.
(İkisi içinde OptiFine lazım o yüzden korsan kullanıyosanız forgeoptifine sürümünü normal kullanıyorsanız internetten OptiFine'ı yüklemeniz gerek)
Dediğin modların bazılarının aynı sürümde dosyası yok maalesef.
selamlar, xFuture_07 adlı arkadaşın attığı full adalın modları ile aynı mı ? yoksa bu mustard virus by force labs adlı mod mu aynı ?Teşekkür ederim ama map olmadan loot sistemi nasıl çalışıyor?
@xFuture_07
Selamlar, xFuture_07 adlı arkadaşın attığı full adalın modları ile aynı mı? Yoksa bu mustard virus by Force labs adlı mod mu aynı?
ama adal 1.12.2 de oynamıyor mu hocam ?Arkadaşın attığı modlar adalınkiyle aynı
Ama adal 1.12.2 de oynamıyor mu hocam?
Artı olarak mustard virus moduna baktığımda ise açıkçası her şey aynı adalınki ile.
Ama adal 1.12.2 de oynamıyor mu hocam?
Artı olarak mustard virus moduna baktığımda ise açıkçası her şey aynı adalınki ile.
farklılıklar neler tam olarak bu mustard virus modunda ?Bu modların günümüzdeki en güncel hali bu versiyonda oynanıyor. Arada ufak farklılıklar olabilir.
Sadece o modla olmuyor kendim konuyu açtığım zamanlar denemiştim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.