Adana emniyetinin insanları darp etmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polisin, taşlı sopalı gruplara bile müdahale becerisi olmalı. Bir avuç örümcek beyinli, gerici bir topluluğun yürüyüşünü engellemek polis için çerez olmalı. Bu görüntüleri haketmiyoruz.
 
Ben bunu Instagram'da "Yahudi polisinin masum baş örtülü kadınını dövmesi" diye izlemiştim. Videoya bakıyorum altta "Adana" yazıyor. Dedim neler oluyor 😀
 
Kemalist vesayet net bir şekilde bitti de iş tarikatlara kadar geldi demek ki.
 
Enes Kara'yı hatırlamak lazım, tarikat tarafından hayat enerjisi çalınan o insanı ve nicelerini... Tarikatların kapatılması konusunda hak veriyorum, sadece Enes Kara için değil, gençlerin ve çocukların ailesi yüzünden söz sahibi olmadığı o alanlarda zorla tutulması doğru değil. Enes Kara'nın babasının açıklaması da buydu hatırlatma için yazıyım:

"25 yıldır bu cemaatin içindeyim, kimseden şikayetçi değiliz"​

İnsanları koruması gereken polisin ise ne oldu da polise vuramayan bir kişiye, kadına, yaralı kişiye saldırılmaya devam edilmesi akıl alacak gibi değil. Bu birer aslında kanıt, kendi insanına bile güvenme yetisini bu polisler insanların elinden alıyor ve bu mesleğin imajını karalıyorlar. Bunca zaman boyunca kimler tarafından korunuyormuşuz...
 
  • Beğen
İfadeler: T21
Bu irticanın iktidarı mı daha iyi olur yoksa benim açık saçlı bireylerimin iktidarı mı? Cop yemelerine gerek yok, gereği yapılması lazım; cop yerlerse de üzülmem.
Bilgi durumuna ve kulturune bagli. Senin gibi dusunenler olursa biz muslumanlar ikinci sinifi muamelesi goruruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı