Video çektim hocam buyrun:Dostum selamlar bende aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum benimle iletişime geçersen çok sevinirim, sadece bilgi alacağım.
Video çektim hocam buyrun:Dostum selamlar bende aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum benimle iletişime geçersen çok sevinirim, sadece bilgi alacağım.
Video çektim hocam buyrun:
Evet o şekilde bağladım.Gerçekten çok iyi olmuş bende de frisby fnc-5225st modeli var panelı iptal edip bende yapmayı düşünüyorum, tüm fanların kablosunu panelden ayırdıktan sonra + ları + kabloya, - leri - kabloya mı bağladın elektrik devresiyle pek uğraşmadım yabancıyım mazur gör![]()
Videodaki devre internette 10ila 15tl arasında satılıyor, 12vluk çöp bir adaptör bulursam devereye direk bağlamayı düşünüyorum. Vakumlu laptop soğutucu hakkında ne düşünüyorsun? İnternette bir kaç video izledim çok büyük düşüşler sağlıyor. Benim sadece işlemci çok ısınıyorEvet o şekilde bağladım.
Videodaki devre internette 10ila 15tl arasında satılıyor, 12vluk çöp bir adaptör bulursam devereye direk bağlamayı düşünüyorum. Vakumlu laptop soğutucu hakkında ne düşünüyorsun? İnternette bir kaç video izledim çok büyük düşüşler sağlıyor. Benim sadece işlemci çok ısınıyor
Örnek;
Videodaki devre internette 10ila 15tl arasında satılıyor, 12vluk çöp bir adaptör bulursam devereye direk bağlamayı düşünüyorum. Vakumlu laptop soğutucu hakkında ne düşünüyorsun? İnternette bir kaç video izledim çok büyük düşüşler sağlıyor. Benim sadece işlemci çok ısınıyor
Örnek;
Ben devreye 12v vericem sonra devre ile 9v a düşüreceğim bunda bir problem olur mu ki ? 9 fana 9v verdiğimde fazla hızlı döner mi sence? Fazlası sıkıntı olacağını düşünüyorumHocam sendeki soğutucuda sanırım 2 tane 125mm, 2 tane de 80mm fan var. Voltajı devre ile yükselttiğinde eğer 12v adaptör bu gücü kaldıramazsa yanar. O yüzden ben laptop adaptörü kullandım. Vakumlu egsoz fanı ile olumlu sonuçlar alanlar var ama benim laptopun hava çıkışı arka tarafta boydan boya olduğu için hiç denemedim bilmiyorum.
Elindeki adaptörün kaç amper olduğuna ve fanların ne kadar akım çektiğine bağlı. Dediğim gibi, eğer adaptör fanların çektiği akımı kaldıramazsa yanar. Benim önerim, laptop adaptörü kullanman. Fanlara 7,5 veya 8 volt yeterli olacaktır.Ben devreye 12v vericem sonra devre ile 9v a düşüreceğim bunda bir problem olur mu ki ? 9 fana 9v verdiğimde fazla hızlı döner mi sence? Fazlası sıkıntı olacağını düşünüyorum
Video çektim hocam buyrun:
Hocam bide harici olarak prizden çalıştırdığım için boş kalan porta bir kablo daha bağlayıp prize taksam girecek güç daha fazla olacağı için daha hızlı çalışır mı? Yanma gibi bir riski var mı sizce? Önceki mesajımı düzenleyemediğim için bu mesajı yazdım.Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Tx Red Alert soğutucusunu satın almıştım bugün elime ulaştı. Fakat Hızlı şarj adaptörü ile prizden çalıştırmama rağmen verim alamıyorum. Videonuzu izledim elinize sağlık çok iyi olmuş. Fakat benim öyle bir imkanım yok maalesef bunun yerine 7w veya 8w destekleyen bir başlık ve kablo ile prizden çalıştırılabilir mi? Başlığın yanında gelecek kabloyu kesip şarj ucunada usb giriş bağlasam öyle çalıştırabilir miyim?
Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Dediğiniz şekilde de çalışır ama o adaptör de yine 5 volt veriyorsa fan hızında bir fark olmaz. Önemli olan voltajı arttırmak.Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Tx Red Alert soğutucusunu satın almıştım bugün elime ulaştı. Fakat Hızlı şarj adaptörü ile prizden çalıştırmama rağmen verim alamıyorum. Videonuzu izledim elinize sağlık çok iyi olmuş. Fakat benim öyle bir imkanım yok maalesef bunun yerine 7w veya 8w destekleyen bir başlık ve kablo ile prizden çalıştırılabilir mi? Başlığın yanında gelecek kabloyu kesip şarj ucunada usb giriş bağlasam öyle çalıştırabilir miyim?
Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
O boştaki port usb çoğaltıcı. Oradan ekstra güç veremezsiniz.Hocam bide harici olarak prizden çalıştırdığım için boş kalan porta bir kablo daha bağlayıp prize taksam girecek güç daha fazla olacağı için daha hızlı çalışır mı? Yanma gibi bir riski var mı sizce? Önceki mesajımı düzenleyemediğim için bu mesajı yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.