anonimadam
Centipat
200₺ bütçeye ne önerirsin ?14 gün iade hakkını kullanıp iade edebilirsin. Garanti açısından bir iade değil bu. Mecbur kabul edecekler.
200₺ bütçeye ne önerirsin ?14 gün iade hakkını kullanıp iade edebilirsin. Garanti açısından bir iade değil bu. Mecbur kabul edecekler.
SU630'da da problemler mevcut. 2 defa değişimden geldi sonuç aynı. En sonunda sinirlenip attım. Araştırabilirsin sorunları.
Kendi konunuzu açıp paylaşın hız testini. Testi yaparken arka planda işlem yapmayın. Testin bitmesini de bekleyiniz. HDD Sentinel ile de diskin sağlığını paylaşınız.su630 240gb kullanıyorum 4 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok. Bu da şimdi başlığı görünce yaptığım testin sonucu.
Testin bitmesini bekleyin de, gördüğüm kadarıyla sizin hızlarınız da düşük olması gerekenden.su630 240gb kullanıyorum 4 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok. Bu da şimdi başlığı görünce yaptığım testin sonucu.
Arkada tarayıcı vs açık kaldığı için değerler o şekilde sanırsam. SU650 480gb model mevcut. 2.el az kullanılmış bir cihazı geçen Ağustos ayında aldım. Şuan hiçbir sıkıntım yok umarım ilerde olmazsu630 240gb kullanıyorum 4 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok. Bu da şimdi başlığı görünce yaptığım testin sonucu.
Arkada sadece tarayıcı açık diye o kadar düşük değerler çıkmaz. Sistem boştayken testi çalıştırın ve tamamlanmasını bekleyin.Arkada tarayıcı vs açık kaldığı için değerler o şekilde sanırsam. SU650 480gb model mevcut. 2.el az kullanılmış bir cihazı geçen Ağustos ayında aldım. Şuan hiçbir sıkıntım yok umarım ilerde olmaz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.