Adata SU630 240 GB SSD için driver yüklenmeli mi?

Merhaba,uzun zamandır James Dankey jd 120 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet stabil çalışıyor,neden olumsuz bakıyorsunuz acaba?Ben memnunum.Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar.

su630 240gb kullanıyorum 4 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok. Bu da şimdi başlığı görünce yaptığım testin sonucu.

Dosya Ekleri

• adata_su630_240gb_test.png
    adata_su630_240gb_test.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 94
su630 240gb kullanıyorum 4 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok. Bu da şimdi başlığı görünce yaptığım testin sonucu.
Kendi konunuzu açıp paylaşın hız testini. Testi yaparken arka planda işlem yapmayın. Testin bitmesini de bekleyiniz. HDD Sentinel ile de diskin sağlığını paylaşınız.

Arkada tarayıcı vs açık kaldığı için değerler o şekilde sanırsam. SU650 480gb model mevcut. 2.el az kullanılmış bir cihazı geçen Ağustos ayında aldım. Şuan hiçbir sıkıntım yok umarım ilerde olmaz :D

Arkada tarayıcı vs açık kaldığı için değerler o şekilde sanırsam. SU650 480gb model mevcut. 2.el az kullanılmış bir cihazı geçen Ağustos ayında aldım. Şuan hiçbir sıkıntım yok umarım ilerde olmaz :D
Arkada sadece tarayıcı açık diye o kadar düşük değerler çıkmaz. Sistem boştayken testi çalıştırın ve tamamlanmasını bekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı