Adata SU630 240 GB SSD için driver yüklenmeli mi?

Arkada sadece tarayıcı açık diye o kadar düşük değerler çıkmaz. Sistem boştayken testi çalıştırın ve tamamlanmasını bekleyin.
Ssd'nin takılı olduğu bilgisayar eski 2011 model belki ondan olabilir. Sistemi boşa alarak nasıl yapabilirim?.
Bu da full test.

Dosya Ekleri

• su630test.png
    su630test.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 83
Düşmüş. 520'ye 450 söyleniyor senin hızına bak.

Sistemin 2011 model olması ile alakası yok SSD'nin hızınız. 520'ye 450 olması gerekirken daha az değerler veriyor SSD.
Evet vaat edilenden baya düşük. Konuyu açan arkadaşın sorduğu gibi bir driver falan yüklemek gerekiyor mu acaba?. Ben hep windows güncellemesine bırakıyorum ayrı driver yüklemeyi düşünmedim hiç.

Evet vaat edilenden bayağı düşük. Konuyu açan arkadaşın sorduğu gibi bir driver falan yüklemek gerekiyor mu acaba? Ben hep Windows güncellemesine bırakıyorum ayrı driver yüklemeyi düşünmedim hiç.

Driver vesaire bir şey yüklemeye gerek yok.
Doğrumuyum @Assecreed.

Evet vaat edilenden baya düşük. Konuyu açan arkadaşın sorduğu gibi bir driver falan yüklemek gerekiyor mu acaba?. Ben hep windows güncellemesine bırakıyorum ayrı driver yüklemeyi düşünmedim hiç.
Driver değil Firmware güncellemesi o. Windows yüklemez onu. Adatanın programında güncellemeyi deneyin.
Pardon buradaki linke tıklayarak indiriniz.
Belki bulamazsınız indirme linkini diye attım.

Driver değil Firmware güncellemesi o. Windows yüklemez onu. Adatanın programında güncellemeyi deneyin.
Pardon buradaki linke tıklayarak indiriniz.
Belki bulamazsınız indirme linkini diye attım.
Kurdum hocam firmware güncel diyor. Acaba sata bağlantısını yanlış yapmış olabilir miyim?.

Dosya Ekleri

• IMG_20201014_122039.jpg
    IMG_20201014_122039.jpg
    238,3 KB · Görüntüleme: 65
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı