ADATA SU630 HD Tune sonuçları

BerkayKayrak

Hectopat
Merhabalar. Adata SU630 480 GB SSD'im var. Oyunda çok küçük takılma yaşadıgım için HD Tune'dan error scan testi yapmak istedim ve sonuçlar böyle. SSD'nin garantisi duruyor. Sizce bu kablodan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Eğer sorun SSD'de ise garantiye göndermeli miyim? Sorun çıkarır mı?

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablo değil, SSD kronik sorunlu. Garantiye göndermenizi öneririm, değişim yapacaklar muhtemelen ancak mümkünse para iadesi alıp kaliteli bir SSD alın.

Para iadesi alabileceğimi düşünmüyorum PC'yi İtopya'dan hazır aldım 10 ay oldu.
SSD kronik sorunlu hocam. Garantiye gönderebilirsiniz. Bütçeniz varsa yeni bir tane kaliteli SSD satın alın.

Şu an için bütçem yok anca garantiye gönderip değişim talep edebilirim sence şu an böyle kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa garantiye gönderiyim mi?

Para iadesi alabileceğimi düşünmüyorum PC'yi İtopya'dan hazır aldım 10 ay oldu.

Şu an için bütçem yok anca garantiye gönderip değişim talep edebilirim sence şu an böyle kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa garantiye gönderiyim mi?

Hocam bence garantiye gönderin en azından değişim yapılabilir. Ama bütçeniz olunca SSD'yi kesinlikle değiştirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı